Discord

Häkin Discord -palvelin otettiin käyttöön alkuvuodesta 2019 ja palvelimelle onkin löytänyt tiensä kiitettävä määrä häkkiläisiä. Mukaan keskusteluun pääset lataamalla Discordin omalle päätelaitteellesi ja seuraamalla linkkiä, jonka saat jäseneksi hyväksymisen yhteydessä.

Liittyessäsi palvelimelle näkymä on ensin täysin tyhjä, mutta ei hätää! Häkin hallitus pyrkii lisäämään uusille jäsenille käyttöoikeudet mahdollisimman rivakasti palvelimelle liittymisen jälkeen.

Käytäthän Discordissa samaa nimimerkkiä kuin millä liityit Häkin jäseneksi! Nimimerkin voit vaihtaa (myös palvelinkohtaisesti, mikäli Discord on sinulla jo entuudestaan käytössä) komennolla /nick <uusi nimimerkki>.

Mikä Discord on?

Discord on maksuton reaaliaikainen keskustelupalvelu, joka mahdollistaa keskustelun niin tekstitse kuin puheenkin välityksellä. Discordin perusteisiin voi tutustua tarkemmin esim. Noviisin Discord-oppaassa ) tai Discordin omassa Help Centerissä.

Miten liityn mukaan?

Discordin käyttö onnistuu niin suoraan internet-selaimessa, kuin erillisellä työpöytä- tai mobiilisovelluksella (Android / iOS).

Lyhyesti:

1) Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi
2) Lataa sovellus laitteellesi tai avaa Discord selaimessa.
3) Kirjaudu sisään.
4) Liity Häkin palvelimelle saamaasi linkkiä hyödyntäen.
5) Odota, että tunnuksellesi lisätään tarvitut käyttöoikeudet.

Tervetuloa jutustelemaan muiden häkkiläisten kanssa!