Yhteisöesittely: Saimaan Kinkyt

Tämän osion tarkoitus on esitellä eri yhteisöjä, jotka vaikuttavat Suomen kinkyskenessä. Osiossa päästämme suomalaiset kinkyjärjestöt ja yhteisöt vuorotellen kertomaan omin sanoin toiminnastaan.


Esittele itsesi ja yhteisönne lyhyesti.

Hellurei ja hellät tunteet! Olen Bisci, ihka oikea karjalainen emäntä ja pyöritän SaiKin miittejä Etelä-Karjalan sydämessä lappeen Rannassa. Meillä on lämminhenkinen ja hersyvällä huumorilla sekä iloisesti pulppuavalla murteella sykähtelevä porukka, jossa riittää vilinää ja vilskettä vähän joka lähtöön.

Oletko itse ollut pitkään mukana yhteisönne toiminnassa ja miten päädyit mukaan toimintaan?

Alusta saakka! Tutustuin varsinaisesti kinkytyyppeihin ja toimintaan PK-seudulla asuessani ja paluumuuttaessani takaisin kotipaikkakunnalle iski hervoton ikävä tunnelmaa ja yhteisöllisyyttä kohtaan. Kyselin viisaammilta vähän neuvoja, miten lähteä liikenteeseen ja väsyneissä ajatuksissa muotoutui ytimekäs nimi uudelle yhteisölle, se muodostuu sanoista Saimaan Kinkyt, SaiKin. Ensimmäisen miitin järjestin lokakuussa 2018 ja miittailijoita oli huikeat kaksi! Nykyisellään meillä on kävijää myös ympäryskunnista sekä vakituisesti Kouvolasta saakka ja lisäksi silloin tällöin vierailevia tähtiä vähän sieltsuntäält.

Millaisia tapahtumia järjestätte yhteisöllenne ja kuinka usein?

Pääsääntöisesti meillä pidetään baarimiitti kerran kuukaudessa, satoi tai paistoi. Nyt lähes kaksi vuotta ensimmäisen miitin jälkeen tätä hullua vähän yllytettiin ja lähdettiin järjestämään ensimmäisiä ihka oikeita bileitä pienellä tehotiimillä. Olemme vielä niin tuore tapaus, että varsinaisten kuukausimiittien lisäksi ei ole vielä muuta vakiintunutta toimintaa, mutta kukapa sitä tulevasta tietää..

Miten kuvailisit yhteisönne ja tapahtumienne kävijäkuntaa?

Se mikä meitä yhdistää, on varmaan se simppeli asia, että ollaan kaikki enemmän tai vähemmän pervoja. Meillä on kävijää vähän jokaisesta lokerosta, jos haluaisi lokeroida, kaikki on kuitenkin yli 18-vuotiaita ja hengittää! Kaikki meidän tapahtumamme ovat matalan kynnyksen tapahtumia, jonne voi tulla vaikka vaan hengailemaan tai pistäytymään pikaisesti. Näin parissa vuodessa miittien kävijämäärä on kasvanut 10-15 henkilöön ja uusia kasvoja on mukana lähes joka kerta.

Entä paikkakuntanne skeneä?

Pienen paikan ongelmakohtiin kuuluu mahdollisesti anonyymiyden puute, kun ilmassa leijailee vähän ”kaikki tuntee kaikki ja etenkin tietää mitä toi toinen teki” – meininki. Varsinainen skene on varmaan vielä maan alla, tai ei ole vielä syntynyt tai muuta vastaavaa. Pitkäjänteisellä ja positiivisesti avoimella työllä koitan saada yhteisömme kasvamaan. Tapahtumat olemme pitäneet hyvin casual-meiningillä, jotta jokainen voi halutessaan pysyä tuntemattomana sekä tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi.

Miten yhteisönne poikkeaa muista skenen järjestöistä?

Varmaan monella tapaa, ollaan vielä tässä mittakaavassa pieni ja tuore eikä järjestäytyminen ole ollut vielä ajankohtaista. Hyvin nopeasti kaikista kävijöistä tulee sellaisia hyvänpäivän tuttuja ja meillä onkin niin sanottuihin pikalähtöihin käytössä WhatsApp-ryhmä. Pidetään kuitenkin (vielä sitä suunnittelematonta) lippua korkealla!

Onko paikkakunnallanne Häkin kaltaista opiskelijajärjestöä tai oletteko itse aktiivisia esim. opiskelijoiden suuntaan? Miten huomioitte vasta kinky-uraansa aloittelevat henkilöt?

Ei taida varsinaisen suoraan olla. Ei tehdä aktiivista mainontaa opiskelijoiden suuntaan, mutta tunnettuna opiskelu- ja yliopistokaupunkina opiskelijat löytävät meidät. Kävijöissämme ei ole pulaa paraikaa opiskelevista, uusista tai entisistä opiskelijoista koulutustasoon katsomatta. Ai mitä rikkautta! Tunnustan itsekin olevan vielä nyyppä kinkyilijänä ja toinen jalka suorastaan vanilja saavissa, joten omalta kohdalta voin todeta, että on mukava vastailla kysymyksiin ja jutella uusienkin kanssa oman tietämyksen puitteissa. Tai sitten etsiä se tietävämpi vastaamaan. Kokeileppa saada karjalainen hiljaseksi!

Jos lukijamme kiinnostuivat järjestöstänne, mistä he löytävät lisätietoa toiminnastanne?

Fetlife:

https://fetlife.com/groups/173918

(olen ryhmän ylläpitäjä, voit myös lähestyä yksityisviestitse kysymyksissä)

BDSM-baari:

https://www.bdsmbaari.net/index.php?topic=21823.0

(olen miittiketjun ylläpitäjä foorumilla ja päivitän sinne tapahtumia)

Terveisesi Häkin kotisivujen lukijoille ja skenestä vasta kiinnostuneille?

Hei sie siel! Etennii jos uot iha lähmai ni tuppaa sammaan pöytee turisemmaan kahveen iärelle, tai otappa tuopponen nii alakaa jalaka vipajammaa ja iänhuulet vetriytymmään. Emmiekää kaikkee kehtoo ies kahtoo, mut ain voip kuunnella sujuvast jos ei tohi iäntä piästöö. Ei myö sittee kahella pahal, kah on kuitennii kiva ku käyt, jos sitä käis uuvemmanki kerran sit paremmal aikoo <3

 

2

Jätä kommentti