Jäsenhaastattelu: bebelinski

Tässä osiossa päästämme jäsenemme ääneen ja tutustumme häkkiläisiin, olivat he sitten uusia tai vanhoja häkkiläisiä.

Hei, esittele itsesi lyhyesti

Hei! Oon bebelinski, 25v bilsanopiskelija. Tykkään virkata, maalata ja tanssia. Tykkään kans saada piiskaa, tulla sidotuksi ja käytetyksi.

Mikä sai sinut kiinnostumaan Häkistä ja milloin liityit Häkkiin?

Kuulin Häkistä ensimmäisen kerran varmaan pari vuotta sitten, mutta minulle väitettiin, että jäsenenä on pelkästään miehiä, joten liittyminen ei kiinnostanut ollenkaan. Kaipasin kuitenkin enemmän kinkyä ja kinkyjä elämääni. Vuosi sitten kävin treffeillä tyypin kanssa, joka oli itse häkkiläinen ja jolla oli vain hyvää sanottavaa, joten rohkaistuin itsekin liittymään. Kävi ilmi, että väitteet pelkistä miehistä eivät pitäneet ollenkaan paikkaansa, vaan jäsenenä on niin naisia kuin muunsukupuolisia.

Millaista sinulle oli tulla ns. pervokaapista ulos ja osallistua tapahtumiin?

Ei oikeasti tuntunut erityisesti miltään, olen hyvin avoin seksuaalisuudestani muutenkin. Tapahtumissa tosin on tutustunut ihmisiin, joiden kanssa voi olla vielä avoimempi ja joilta voi saada vertaistukea.

Mitä skene tai ylipäänsä tapahtumissa käynti on antanut sinulle?

Vaikka mitä! Paljon uusia tuttavuuksia ja leikkikavereita ja kinkykokemuksia. Erityisesti arvostan sitä, että Häkin tapahtumat ovat lähes alkoholittomia, ja kertsillä voi hengata juuri niin sosiaalisesti tai epäsosiaalisesti kuin haluaa.

Onko sinulla mitään mieleenpainuvaa kokemusta Häkin tai jonkun muun vastaavaan yhdistyksen tapahtumista, jonka haluaisit jakaa muille?

Hmm, jokaiset bileet tähän asti on ovat olleet omalla tavallaan mieleenpainuvat, vaikka mitään ihmeellistä ei olisikaan tapahtunut.

Mitään viimeisiä rohkaisevia sanoja lukijoille, jotka saattavat vielä arvuutella osallistumistaan tapahtumiin?

Kannattaa ehdottomasti osallistua! Häkissä on jäsenenä paljon erilaisia tyyppejä, ja uudet ihmiset otetaan vastaan avosylin. Etenkin kertsille kannattaa tulla matalalla kynnyksellä hengailemaan.

4

Jätä kommentti