Jäsenhaastattelu: Finlad

Finlad on kosketuskimaroiden tähti: ”Olen sinut maskuliinisuuteni kanssa silloinkin, kun se rikkoo konventioita”

Häkki-aktiivi Finlad:lle kinkyys on hupsua ja hauskaa, ja sukupuoliodotukset on tehty leikittelyä varten.

Teksti: tweasel

”Olen jonkin sortin hedonisti. Minussa on jonkin sortin sadomasokisti, mutta se ei ole kohdallani kaikenkattava termi. Minulle oli alusta asti selvää, että haluan kokeilla kinkyn kaikkia puolia. Olen switch tai ehkä vielä ennemmin verse, eli versatile. Siinä on switchiin sama erotus, kuin dom/sub- ja top/bottomilla-käsitepareilla on keskenään: toiseen liittyy valtasuhteen korostaminen. D/s ei ole minulle kinkyssä keskeisintä, ja muutenkin kinkyys on minulle laajempi juttu, kuin kivulla leikkiminen.

Käsitän kinkyn kokeilevana, erilaisten tuntemusten tuottamisena ja vastaanottamisena. Sensation play, eli tuntoaisteilla leikkiminen on minulle se juttu.

Tykkään värikkäästä, hassuttelevasta kinkystä, joka saa olla myös vähän hupsua. Esimerkiksi viime kesänä minun tuli noukkia pieniä kumiankkoja suullani puhallettavasta uima-altaasta. Puoliso painoi välillä kasvojani veteen. Se oli hauskaa ja leikkimielistä, mutta toisaalta aika extremeä, tuo vedellä leikkiminen ja breath play.

Nauru kuuluu seksiin ja seksuaalisuuteen, sehän on osa yhdessä olemista. On vain positiivista, jopa tavoiteltavaa, nauraa session aikana! Kinkyydessä tai seksissä ei ole kyse keskittyneestä orgasmin tavoittelusta, vaan yleisemminkin hyvästä fiiliksestä.

Kaikkeen hedonistiseen iloon ei edes tarvitse liittyä genitaaleja. Olen järkännyt ja ollut mukana useammissakin kosketuskimaroissa(TM). Niissä useampi ihminen koskettaa yhtä henkilöä samaan aikaan tämän toivomilla tavoilla. Voi pyytää esimerkiksi silitystä, läpsimistä tai nipistelyä ja tuntea, kun eri puolilla kehoa on koko ajan joku koskettamassa. Tähän voi yhdistää aistien tai liikkeen rajoittamista. Siinä pääsee fiilistelemään kosketusta ja kehoa täysin siemauksin, olla täysin sen kosketuksen armoilla. Tätä ei voi tehdä vain yksin tai kaksin, eikä tämä ole perinteistä seksuaalisuutta vaikka se tuottaa mielihyvää ja voimakkaita tuntemuksia. Tässäkään ei ole kyse mistään valtajutuista, vaan siitä, että saa hyvin intensiivisesti juuri sellaista huomiota, jota on pyytänyt.

Nautin suuresti sukupuoliodotuksilla leikkimisellä, gender bending ja gender fuckery kuvaavat sitä hyvin. Kinkyillessäni voin rikkoa normeja ja yhdistää pukeutumisessani sekä feminiinistä että maskuliinista. Esimerkiksi korkojen käyttäminen on voimaannuttavaa, kun pääsee katsomaan maailmaa vähän eri näkökulmasta ja samalla näyttää jotenkin erilaiselta kuin tavallisesti. Voin näyttää kaikille, että olen sinut maskuliinisuuteni kanssa silloinkin, kun se rikkoo konventioita.

Gender fuckery eroaa perinteisestä feminisaatiosta siten, ettei tarkoitus ole replikoida naiseutta tai olla ”kokonaan” feminiininen. Voin esimerkiksi laittaa verkkosukkahousut, mutta olla ajamatta karvoja. Se on odottamatonta. Kyse on siitä, että jos joku muu voi käyttää jollain lailla seksualisoituja vaatteita, niin sitten minäkin voin, vaikkei minun oletettaisi pukeutuvan pitsiin, meshiin ja verkkosukkahousuihin. On ihana tunne, että voin tehdä näin: näyttää upealta, värikkäältä ja yllätykselliseltä! Miehetkin voivat käyttää muuta kuin puuvillaa.

Nautin muutenkin normien kyseenalaistamisesta. Siksi Häkki on minusta hieno yhdistys, edustamme uuden sukupolven kinkyä. Häkissä on upeasti esillä kinkyyden moninaisuus. Jäsenten keskuudessa mehustellaan paljon sillä, miten erilaisista asioista ihmiset syttyy ja miten hienovaraisia erot eri mieltymysten välillä voivat olla. On upeaa kuulla, miten spesifejä asioita ihmiset ovat miettineet seksuaalisuuteensa ja kinkyyteensä liittyen. Tällainen metakinkyily on lähellä sydäntäni!”

Joulukuussa 2022 Finlad muutti puolisonsa luo ulkomaille. Kuluvan vuoden aikana pääsemme kuulemaan kuinka Suomen skene vertautuu kansainvälisesti.

6

Jätä kommentti