Jäsenhaastattelu: Gitta

Hei, esittele itsesi lyhyesti

Moi! Oon Gitta, kolmekymppinen skenenyyppä. Oon se ujo ja hiljainen punapää. Mukana “skenessä” oon ollu vähän reilun puoli vuotta, tapahtumissa oon käyny vähän vähemmän aikaa. Oon tällainen sadistinen switch, bi/pan/younameit-seksuaali, köysifriikki, poly ja montaa muuta asiaa.

Mikä sai sinut kiinnostumaan Häkistä ja milloin liityit Häkkiin?

Häkki vaikutti itselle luontevimmalta yhdistysvaihtoehdolta, vaikken olekaan Helsingin Yliopiston opiskelija. Lisäksi opiskelijahintaiset juomat Thirsty Scholarissa houkutteli 😛
Liityin jäseneksi elokuussa -18.

Millaista sinulle oli tulla ns. pervokaapista ulos ja osallistua tapahtumiin?

Eka kerta jännitti ihan kamalasti. Se oli toukokuun -18 Kinky Finland -miitti, ja kävellessäni paikalle meinasin noin 10 kertaa kääntyä kannoillani ja lähteä pois. Olen kuitenkin superiloinen kun lopulta uskaltauduin sisään. Tutustuin mukaviin ihmisiin ja sen jälkeen tapahtumiin osallistuminen on ollut paljon helpompaa.

Mitä skene tai ylipäänsä tapahtumissa käynti on antanut sinulle?

Vertaistukea, uusia ihania ystäviä, sekä uusia upeita kokemuksia.

Onko sinulla mitään mieleenpainuvaa kokemusta Häkin tai jonkun muun vastaavaan yhdistyksen tapahtumista, jonka haluaisit jakaa muille?

Ihan hirveän paljoa en ole tapahtumissa käynyt, mutta TAFF oli jotain huikeeta. Siellä lisäksi pääsi näkemään monia foorumi- ja chat-nickejä ihan livenä. Lisäksi asut olivat jotain aivan huikeeta.

Mitään viimeisiä rohkaisevia sanoja lukijoille, jotka saattavat vielä arvuutella osallistumistaan tapahtumiin?

Ehdottomasti kannattaa tulla! Kaikissa tapahtumissa mihin olen osallistunut, on ollut todella lämmin henki ja mukavia ihmisiä. Mitään uutta ei pääse kokemaan, jos ei kokeile, eikö?? 😉

0

Jätä kommentti