Jäsenhaastattelu: Iona

Tässä osiossa päästämme jäsenemme ääneen ja tutustumme häkkiläisiin, olivat he sitten uusia tai vanhoja häkkiläisiä.

Hei, esittele itsesi lyhyesti:

Olen Iona, viimeistelyä vaille maisteri, eli uhkaavasti lähestymässä Häkin kannatusjäsenyyttä! Kinkypuolella tykkään eniten caregiver/little-dynamiikasta, hiljalleen voimistuvista kivun aistimuksista ja spermasta. Normoelämässä kiinnostaa käsityöt, viini, musiikkijutut, pyöräily ja paneminen.

Miksi ja milloin liityit Häkkiin?

2018 se taisi olla, liityttiin Häkkiin kumppanini kanssa molemmat. Olin vikitellyt häntä mukaan kinkytouhuun ja Häkkiin tutustuminen oli sellainen sopiva askel siinä vaiheessa. Itse olen pyörinyt bdsm-piirien laitamilla jo ehkä 8 vuotta, mutta en ole ollut minkään kinky-yhdistyksen jäsen aiemmin.

Millaista sinulle oli tulla ns. pervokaapista ulos ja osallistua tapahtumiin?

Aloitin osallistumisen kinkytapahtumiin aikoinaan vähän hassun reitin kautta esiintyjänä enkä osallistujana. Se sopi minulle vallan hyvin, koska olen ensisijaisesti ekshibitionisti, jolle kaikenlainen julkinen seksuaalinen pööpöily tuottaa suurta iloa. Olen alkanut käymään bileissä “tavallisena” osallistujana vasta viimeisten muutaman vuoden aikana. Se on ollut minulle aivan uudella tavalla hauskaa, sillä samalla on päässyt tutustumaan laajasti kanssakinkyilijöihin.

Mitä skene tai ylipäänsä tapahtumissa käynti on antanut sinulle?

Edellisestä jatkaen, skene on tuonut elämääni ensisijaisesti paljon uusia ihania tuttavuuksia. Toki myös ikimuistoisia kokemuksia, niin seksuaalisia kuin ihan yleisinhimillisiä.

Onko sinulla mitään mieleenpainuvaa kokemusta Häkin tai jonkun muun vastaavaan yhdistyksen tapahtumista, jonka haluaisit jakaa muille?

Mieleenpainuvimmat häkkikokemukset ovat olleet saunailtoja, jolloin tunnelma on ollut ihanan yleispervo, ystävällinen ja rento. Saunomisessa taitaa olla jotain akateemista taikaa, kun monet parhaimmat opiskelijaelämän kokemukset ovat tapahtuneet saunoessa.

Mitään viimeisiä rohkaisevia sanoja lukijoille, jotka saattavat vielä arvuutella osallistumistaan tapahtumiin?

Päätä, että tulet paikalle ihan kokeilumielessä. Et menetä mitään, mutta voit saada valtavasti. Ekat kerrat ovat aina jänniä ja vaikket tykästyisikään meininkiin, huomaat tapahtuman jälkeen oppineesi jotain itsestäsi. Vinkki: varaa aikaa kalenteristasi tapahtuman jälkeiselle “jälkihoidolle”, jolloin voit laskeutua takaisin arkeen uudenlaisesta jännästä kokemuksesta. Tee jotain rentouttavaa, katso kiva leffa tai käy lenkillä. Samalla löydät itsellesi tapoja laskeutua maan pinnalle myös tulevaisuuden kinkyilykokemuksista.

4

Jätä kommentti