Jäsenhaastattelu: Miuku

Tässä osiossa päästämme jäsenemme ääneen ja tutustumme häkkiläisiin, olivat he sitten uusia tai vanhoja häkkiläisiä.

Hei, esittele itsesi lyhyesti

Hei tyypit, oon Miuku. Opiskelin ja valmistuin, joten tällä hetkellä lähinnä leikin aikuista. Oon 24v riiviötyttö ja kinkypuolella suuntautunut mm. DD/lg-kuvioihin, brättäilyyn ja kipujuttuihin. Painimaan oon myös tosi hyvä. Joskus käyttäydyn myös ihan kiltisti ja leivon överihyviä suklaakeksejä. 

Miksi ja milloin liityit Häkkiin?

Liityin Häkkiin virallisesti vuosi tai kaksi sitten, mutta kävin tapahtumissa kurkkimassa jo ennen sitä. Aloitin kinkyskeneilyyn tutustumisen miittien ja SMFR:n bileiden kautta, mutta häkki on se jonka kautta löysin omimmat ympyrät. Liityin häkkiin, koska se on ihanan aktiivinen ja järkkää niin hyviä juttuja.

Millaista sinulle oli tulla ns. pervokaapista ulos ja osallistua tapahtumiin?

En mä oikeastaan kokenut sitä minään kaapista tulona; ei näistä kuitenkaan sukujuhlissa tai töissä huudella. Mutta jollain tavalla sai aika voimakkaan vapautumisen tunteen, kun tutustui muihin kinkyihin. On kerrankin porukka, jossa ei tarvitse aina varoa mitä sanoo ja kinkyilyn iloille ja murheille löytyy ymmärrystä ihan eri tavalla kuin vaniljakavereilta. Nykyäänhän siis käyn jossakin kinkytapahtumassa joka viikko, joten tää homma vähän levisi käsiin. Eikä niitä vaniljakavereitakaan juuri enää ole, kun kaikki aika menee pervotuttujen kanssa. 

Mitä skene tai ylipäänsä tapahtumissa käynti on antanut sinulle?

Mustelmia. Skene on antanut mulle mustelmia. Ehkä tärkeimpänä kuitenkin sellaisen hyväksytyksi tulemisen tunteen ja mahdollisuuden uskaltaa asioita, jotka vielä joskus pelottivat ihan älyttömästi. Oon myös oppinut teknisiä juttuja (sitomisesta ja sidottavana olemisesta, piiskaamisesta jne) ja itsestäni, että mitkä oikeastaan on niitä omia juttuja. Aika nopeasti tajusi, että on rajaton määrä tapoja olla kinky ja että lokerot vain helpottavat asioista puhumista, mutta eivät määritä ihmistä. 

Onko sinulla mitään mieleenpainuvaa kokemusta Häkin tai jonkun muun vastaavaan yhdistyksen tapahtumista, jonka haluaisit jakaa muille?

Piiskaustyöpajan mallipyllynä oleminen on jäänyt mieleen, kun se on pestinä niin hassu!

Mitään viimeisiä rohkaisevia sanoja lukijoille, jotka saattavat vielä arvuutella osallistumistaan tapahtumiin?

Pitää vaan mennä. Suuri osa tapahtumista on ihan matalan kynnyksen juttuja, joissa lähinnä jutellaan rennosti ja joku riiviötyttö välillä hankkiutuu hankaluuksiin. Kertseistä on helppo aloittaa, kun saapua ja lähteä voi ihan omien aikataulujen mukaan. Me ollaan ihan tavallisia tyyppejä ja sä olet just hyvä juuri sellaisena kuin olet.

 

0

Jätä kommentti