Jäsenhaastattelu: Pikkulutka

Tässä osiossa päästämme jäsenemme ääneen ja tutustumme häkkiläisiin, olivat he sitten uusia tai vanhoja häkkiläisiä.

Hei, esittele itsesi lyhyesti

Hei, olen Pikkulutka. Olen 22-vuotias tyttö, joka opiskelee farmasiaa ja omaa pervon mielikuvituksen.

Mikä sai sinut kiinnostumaan Häkistä ja milloin liityit Häkkiin?

Tutustuin Jodelin kautta pariin kinkyyn, joiden kanssa uskalsin lähteä ensimmäisiin bileisiin. Heiltä kuulin myös Häkistä ja vuosi sitten menin Häkin uusien iltaan. Kiinnostuin Häkistä, koska halusin tavata samanhenkisiä ihmisiä ja Häkin toiminta kuulosti siistiltä.

Millaista sinulle oli tulla ns. pervokaapista ulos ja osallistua tapahtumiin?

Tosi kivaa! Lohdullista nähdä, etten ole ainoa ihminen maailmassa, joka nauttii kaikenlaisesta pervosta ja kinkystä. Tapahtumissa on ollut aina hauskaa ja olen saanut paljon ystäviä. Pervokaapista ulostuleminen on myös ollut vapauttavaa, kun saa olla täysin oma itsensä.

Mitä skene tai ylipäänsä tapahtumissa käynti on antanut sinulle?

Skenessä olen oppinut paljon uutta niin itsestäni kuin ylipäätään bdsm:stä. Olen saanut paljon hyviä ystäviä ja tutustunut mielenkiintoisiin ihmisiin. Tapahtumien jälkeen on aina jotenkin tosi onnellinen fiilis!

Onko sinulla mitään mieleenpainuvaa kokemusta Häkin tai jonkun muun vastaavaan yhdistyksen tapahtumista, jonka haluaisit jakaa muille?

Häkin pikkujoulut oli hauskat viime vuonna! Saunottiin paljon ja syötiin pitsaa. Kaikki kinkybileet, joissa olen käynyt esim. ClubX:llä on ollu myös huippuja. Mieleenpainuvaa oli, kun pääsin esiintymään köysimallina eräässä tapahtumassa.

Mitään viimeisiä rohkaisevia sanoja lukijoille, jotka saattavat vielä arvuutella osallistumistaan tapahtumiin?

Suosittelen ehdottomasti menemään rohkeasti mukaan! Tapahtumissa käy niin nuoria, vanhoja, naisia, miehiä ja kaikkea siltä väliltä. Reilusti suurin osa kävijöistä on ihan normaaleja ihmisiä, joista ei arkielämässä osaisi aavistaakaan, että ovat mukana skenessä. Ihmiset ovat ystävällisiä, avoimia ja heihin on helppo lähestyä.

 

0

Jätä kommentti