Jäsenhaastattelu: Succubus

Tässä osiossa päästämme jäsenemme ääneen ja tutustumme häkkiläisiin, olivat he sitten uusia tai vanhoja häkkiläisiä.

Hei, esittele itsesi lyhyesti:

No hei! Olen kolmekymppinen naisihminen. Aktiivinen skeneläinen, monipuolinen kinkyilijä, kaikenlaisesta kiinnostunut ja jokaiseen soppaan sormensa työntävä seksipositiivinen yleispervo. Olen usein äänessä – jakamassa kokemuksiani, järjestämässä tapahtumia sekä opastamassa ihmisiä uusien asioiden äärelle, sillä tahdon antaa osaamistani ja energiaani edistääkseni kaikenlaista hyvinvointia näissä harrastus- ja elämäntapapiireissä. Näin mie sen sanoisin tiivistettynä.

Minut löytää useimmin hääräilemästä Club X:ltä, roikkumasta köysissä, houkuttelemasta viattomia tyttösiä kamaliin asioihin ja ylipäätänsä sieltä, missä ihmiset on ja missä tapahtuu.

Miksi ja milloin liityit Häkkiin?

Moni häkkiläinen oli minulle jo ennestään tuttu muista ympyröistä, joten Galesin kauan jatkuneen painostuksen jälkeen (vitsi vitsi) liittyminen oli ihan järkeenkäypä askel. Häkin omiin tapahtumiin osallistuminen oli ensisijainen syy. -20 keväällä Häkin Discord-kanavasta tuli korvaamaton apu eristäytymisen keskellä.

Millaista sinulle oli tulla ns. pervokaapista ulos ja osallistua tapahtumiin?

Osallistuin seksipositiivisiin juhliin ensimmäistä kertaa nelisen vuotta sitten. Löysin silloin kotiin. Sain myös pienen kosketuksen kinkyilyyn, mutta erityisesti käynti Club X:llä pari vuotta sitten aiheutti toisen kotiintulemisen tunteen. En ole koskaan kokenut olevani millään tapaa kaapissa, sillä tämä elämäntapa on niin suuri osa minua ja kun nyt vihdoin olen löytänyt mahdollisuuden toteuttaa itseäni, haluan tehdä sitä avoimesti ja täysillä. Koko ystäväpiirini koostuu kanssapervoista ja suurin osa perheestäkin tietää ainakin tärkeimmät asiat elämäntavastani. Uudet tapahtumat ovat aina olleet minulle mahtava mahdollisuus kokea ja oppia jotain!

Mitä skene tai ylipäänsä tapahtumissa käynti on antanut sinulle?

Ystäviä. Rakkautta. Kokemuksia. Naurua ja itkua. Kipua. Nautintoa. Sen, että koen kuuluvani johonkin, ja että saan olla juuri se mikä olen. Löydän jatkuvasti lisää uutta ja ihanaa, opin itsestäni ja muista sekä ympäröivästä maailmasta. Kohtaan haasteita ja saan kasvaa ja kehittyä voittaakseni ne. Nämä yhteisöt ovat auttaneet minua tulemaan siksi ihmiseksi, joka olen. Haaveeni on jonakin päivänä tuottaa jotakin – kirja, blogi, tutkimus, luentosarja, whatever – joka tukisi muita samalla tiellä.

Onko sinulla mitään mieleenpainuvaa kokemusta Häkin tai jonkun muun vastaavaan yhdistyksen tapahtumista, jonka haluaisit jakaa muille?

Vuoden Pervo –tittelin vastaanottaminen on ollut tunteikas hetki, hauska uusi kokemus oli syntymäpäiväkakkuna oleminen kinkyjuhlissa, ja erityistä oli olla mukana tekemässä shibari rope play –iltoja Zoomin välityksellä koronan sulkiessa tapahtumapaikat. Mieleenpainuvaa oli myös kuunnella, kuinka uusi tulokas clubin bileissä kertoi hymy huulilla kuinka koki löytäneensä sellaiseen paikkaan ja sellaisten ihmisten seuraan, missä sai olla oma itsensä.

Mitään viimeisiä rohkaisevia sanoja lukijoille, jotka saattavat vielä arvuutella osallistumistaan tapahtumiin?

On erittäin ok olla kiinnostunut vain jostain aihealueesta. On erittäin ok haluta vain katsella ja oppia omaan tahtiinsa. On erittäin ok pitää muu elämä erillään harrastuselämästä. Tapahtumissa ja skenessä ylipäätään on paljon erilaisia ihmisiä, joista jokainen toteuttaa kinkyyttään ja seksuaalisuuttaan juuri omalla tavallaan. Ei ole yhtä oikeaa tapaa olla mukana ja osa yhteisöä (ei tarvitse omistaa koko elämäänsä, tai edes puolta siitä). Tule, tutki, älä turhaan yritä laittaa itsellesi ”labeleita” tai käyttäytyä jonkin mallin mukaisesti. Olet tervetullut sellaisena kuin olet.

15

Jätä kommentti