Esittele fetissisi: Asfyksiofilia

Tämän osion tarkoitus on esitellä eri fetissejä vaihtuvien kirjoittajien toimesta laajemmin kuin, mitä kinkysanasto -osiossa on järkevää näitä avata. Tällä palstalla avataan etenkin sitä, mitä kyseinen fetissi kulloisellekin kirjoittajalle tarkoittaa ja merkitsee, ja miten hän fetissiään toteuttaa ja kokee.

Esittele itsesi lyhyesti?

Gitta tässä moi! *vilkuttaa*

Oon skenenyyppä, kuvioissa mukana puolisen vuotta. Se ujo ja hiljainen punapää. 😉 Tähän mennessä olen löytänyt itsessäni enemmänkin alistuvan masokistin, mutta todennäköisesti olen jollain tasolla switch.

Mikä on fetissisi?

Asfyksiofilia, eli hengityksen rajoittaminen/pidättäminen, silloin kun olen itse alistuvassa asemassa.

Miten kuvailisit sitä?

Hengitystä rajoitetaan joko peittämällä suu/sieraimet niin, ettei ilma kulje (kädellä, hupulla tmv), kuristamalla tai muulla soveltuvalla ja hyväksi todetulla tekniikalla. (Toim. huom. Kuristaminen on riskaabelia, sitä ei yleisesti suositella jos et tiedä mitä teet.)

Miten toteutat fetissiäsi?

Itse voin toteuttaa sitä yksinkertaisesti pidättämällä hengitystäni mahdollisimman pitkään. Orgasmi voimistuu potenssiin 10, jos on pieni happivaje päällä. Lisäksi tykkään kädestä suun ja nenän päällä, kuristamisesta sekä erilaisista asioista kaulan ja kasvojen ympärillä. Köydet ovat yksi suosikki. Kovin hardcorea en ole tässä testannut, koska olen nyyppä, ja tässäkin asiassa luotto kumppaniin pitää olla 100%.

Mikä voisi olla enemmän alistavaa kuin rajoittaa toisen ihmisen tärkeintä elämän lähdettä eli hapensaantia. Siinä on vain jotain älyttömän kiihottavaa. Mulla asiaan lisää vielä se, että mun kaula/niska ovat äärimmäisen herkät, ja asiat kaulan ympärillä jo itsessään on mulle iso juttu.

Miten tunnistit, että sinulla on kyseinen fetissi?

En ajatellut, että kyseessä olisi fetissi, ennen kuin minulta kysyttiin fetissien olemassaolosta. Silloin aloin miettiä, että pitkän aikaa oli niin, ettei orgasmia tullut lainkaan ilman jonkin asteista hengityksen (itse)kontrollointia. Lisäksi kun mukaan laskee sen, miten paljon nautin asioista mun kaulan/kasvojen ympärillä, niin kyllä… Voinee laskea fetissiksi.

Kuinka pitkään muistat, että sinulla on ollut kyseinen fetissi?

Ala-asteikäisestä asti.

 

Haluatko kirjoittaa meille fetissistäsi? Vastaa yllä oleviin kysymyksiin ja lähesty Häkin hallitusta sähköpostitse.

 

2

Jätä kommentti