Esittele fetissisi: Dollification

Tämän osion tarkoitus on esitellä eri fetissejä vaihtuvien kirjoittajien toimesta laajemmin kuin, mitä kinkysanasto -osiossa on järkevää näitä avata. Tällä palstalla avataan etenkin sitä, mitä kyseinen fetissi kulloisellekin kirjoittajalle tarkoittaa ja merkitsee, ja miten hän fetissiään toteuttaa ja kokee.

 

Esittele itsesi lyhyesti?

Heip, oon bikantti. Oon kinkyillyt vuodesta 2013 kohtalaisen laajalla skaalalla, koska oon ahne ja utelias ja ennen kaikkea hedonisti.

Mikä on fetissisi?

Itse asiassa niitä on aika monia, mutta tässä avaan nukkeilua eli dollificationia. Siinä olen siis sessiossa nuken roolissa, nuken ominaisuuksin.

Miten kuvailisit sitä?

Minulle dollification tarkoittaa nukeksi tekeytymistä sekä kehon että mielen osalta. Nuken omistaja saattaa minut ns. nukke-tilaan tietynlaisen lyhyen rituaalin avulla. Saman rituaalin toistamisen tarkoitus eri kerroilla on vahvistaa nukke-fiilistä ja nopeuttaa siirtymää. Nukke-moodiin menon jälkeen nuken omistaja voi tehdä nukella monenlaisia asioita. Esimerkiksi pukea, asetella eri asentoihin, meikata ja laittaa hiuksia ja käyttää seksuaalisesti.

Miten toteutat fetissiäsi?

Juurikin noin, miten yllä kuvasin. Nuken omistaja saattaa minut nukeksi lyhyellä menettelyllä, joka meille on usean vuoden aikana hioutunut. Sen jälkeen tavallisesti esim. pukee nukkea, ihastelee sitä, asettelee erilaisiin asentoihin, kokeilee ja käyttää nukkea, saattaa tehdä nukelle erilaisia toiminnallisia tarkastuksia tai kokeilla automaattitoimintoja. Session loppupuolella huoltaa nuken ja esim. pakkaa sen.

Miten tunnistit, että sinulla on kyseinen fetissi?

En oikein muista. Jotenkin se oli yksi kokeiltava asia muiden joukossa, ja se vain kolahti tosi kovaa. Huomasin, että vaikka tavanomaisesti varsinkin kinkyseksissä olen hyvin voimakkaasti reagoiva, niin nukkemoodissa voin olla täysin reagoimaton. Aivot vain naksahtavat sopivaan asentoon ja menevät pois päältä. Tila on minusta myös hyvin alistunut tila, sillä en koe, että nuken tehtävä on itse nauttia mistään enkä voi laueta, sillä eiväthän nuket laukea. Tulen siis tyytyväiseksi siitä, että nuken omistaja on nauttinut nukkensa käyttämisestä. Session jälkeen olen hyvin tyytyväinen tavismoodiin palattuani enkä kaipaa itselleni mitään.

Kuinka pitkään muistat, että sinulla on ollut kyseinen fetissi?

Olen nauttinut joistain liikkumattomuus-jutuista jo lapsena, mutta en muista milloin nukkefantasioita alkoi olla. Varmaan juuri sopivaan aikaan, kun tuntuu että nopeasti pääsi toteuttamaankin 😀

 

Haluatko kirjoittaa meille fetissistäsi? Vastaa yllä oleviin kysymyksiin ja lähesty Häkin hallitusta sähköpostitse.

 

3

Jätä kommentti