Esittele fetissisi: Hand over mouth

Tämän osion tarkoitus on esitellä eri fetissejä vaihtuvien kirjoittajien toimesta laajemmin kuin, mitä kinkysanastossa on järkevää näitä avata. Tällä palstalla avataan etenkin sitä, mitä kyseinen fetissi kulloisellekin kirjoittajalle tarkoittaa ja merkitsee, ja miten hän fetissiään toteuttaa ja kokee.

Esittele itsesi lyhyesti?

Moi, mä oon Galesi. Se pörrötukka Häkin hallituksessa, joka järkkäilee erinäisiä tapahtumia Häkille ja miittejä sit noin muuten vaan. Aktiivinen skeneilijä kohta seitsemättä vuotta ja vielä jaksan porskuttaa toivottavasti tovin.

Lähes täysin switch-heimoon kuuluva ja sillai tosi kivasti sadistinen ja masokistinen kaiken muun kivan ohella.

Mikä on fetissisi?

“Hand over mouth” eli käsi suun edessä ja tietty aina parempi, jos tuossa kädessä on nahkainen tai lateksinen hanska.

Miten kuvailisit sitä?

Aika simppeli kuvaus. Oma tai toisen käsi suun edessä hiljentämässä äänimaailmaa. Osalle toimii paremmin, jos siihen yhdistää materiaalifetissejä, kuten nahkaa tai lateksia.

Riippuen vähän mikä on kellekin ok, siihen voi myös yhdistää hengityksen pidättämistä eli pelkän suun sijaan nenäkin jää sinne käden alle.

Miten toteutat fetissiäsi?

Tykkään siitä molemmin päin. Olin sitten dominoivana tai alistuvana niin joko oma käsi toisen suun edessä tai dominoivan käsi minun suun edessä kyllä herättää peniksen aika iloisesti.

Dominoivana tuo tulee esiin monesti ihan toisen kontrolloimisessa eli asetun toisen selän taakse ja nappaan tämän hyvän otteeseen ja henkilöstä riippuen leikin samalla hengityksellä ja saatan purra. Käsi suun edessä pitää tässä vaiheessa myös naapurit tyytyväisinä, kun ei tarvitse kuulla niitä kiljahduksia. Lisäksi seksin aikana useinkin peitän toisen “mölinää” kädelläni, jos ei satu olemaan gägi jo toisella suussa. Jollain tapaa se hykertää mieltä vain sopivalla tapaa.

Alistuvan puoleni kanssa se toimii aika pitkälle samalla tapaa kuin toteutan sitä muille dominoivana. Tavallaan siinä on tietty “rapey” -fiilis, kun toinen ottaa sinua lattia vasten ja peittää kädellään suusi. Toki sama varmaan toisinpäin eli dominoiva puoli saa tuosta myös oman “ilonsa”.

Miten tunnistit, että sinulla on kyseinen fetissi?

Vanhemmalla iällä tajusin, että tykkään tuosta niin paljon, että se menee jo ihan fetissin tasolle. Vuotta en muista, mutta aika pitkään meni, että tuli ajateltua asiaa tuolla tapaa. Aiemmin kuitenkin vain mietin, että se on jotain mistä tykkään seksin ohessa. Muistaakseni jokunen kokeilu niin tekijänä ja ottajana avasi omat silmät enempi ja lopulta asiasta tuli keskusteltua toisen jutusta kovasti tykkäävän kanssa.  

Kuinka pitkään muistat, että sinulla on ollut kyseinen fetissi?

Alle kouluikäisestä asti. Naapurin tyttö tai muut uhrit eivät jostain syystä tästä niin innostuneet, eikä kukaan vastaavasti ikinä laittanut kättä minun suun eteen. Syytän siis selvästi traagista lapsuuttani kaikesta.

 

Haluatko kirjoittaa meille fetissistäsi? Vastaa yllä oleviin kysymyksiin ja lähesty Häkin hallitusta sähköpostitse.

1

Jätä kommentti