Esittele fetissisi: Hanskat

Tämän osion tarkoitus on esitellä eri fetissejä vaihtuvien kirjoittajien toimesta laajemmin kuin, mitä kinkysanasto -osiossa on järkevää näitä avata. ​Tällä palstalla avataan etenkin sitä, mitä kyseinen fetissi kulloisellekin kirjoittajalle tarkoittaa ja merkitsee, ja miten hän fetissiään toteuttaa ja kokee.

Esittele itsesi lyhyesti?

Olen JaniceC, häkkiläinen vuodesta 2020 ja sekä kinky, että akateeminen muutenkin.

Mikä on fetissisi?

Hansikkaat. Kumi-, lateksi- ja nitriilikäsineet ja nahkahansikkaat ainakin.

Miten kuvailisit sitä?

Hansikkaat tuntuvat iholla ja näyttävät käyttäjänsä käsissä todella seksuaalisilta. Ne ikäänkuin eristävät koskijan ja kosketettavan toisistaan ja tuo tunne on sekä fyysisesti että mielikuvana kiihottava ja mielikuvituksekas. Erityisesti hygieniasyistä käytettäviin kumi- ja nitriilikäsineisiin liittyy myös vahvasti leikkiminen puhtaan ja likaisen ajatuksella. Niiden tehtävä on yleensä pitää käyttäjänsä puhtaana ja lika ulkopuolella – seksuaalisuus on taas miellettävissä ”likaiseksi”, jolloin puhtaushanskoilla tehdäänkin likaisia asioita!

Minulla on myös käsiin kohdistuva fetissi ja käsineet usein korostavat kantajansa käsiä tai niillä tehtäviä asioita. Hanskat ovat vähän kuin käsien seksiasu.

Miten toteutat fetissiäsi?

Fetissiä on onneksi suhteellisen helppo toteuttaa – voin pyytää partneria laittamaan hanskat käteen seksin tai sessioinnin yhteydessä. Pidän myös siitä, että saan itse pukea hansikkaat käteeni näennäisesti ei-seksuaalisissa tilanteissa. Esimerkiksi hyvin tiukasti istuvat nahkahansikkaat tuovat itsevarmuutta ja seksuaalisen olon ihan arjessakin.

Miten tunnistit, että sinulla on kyseinen fetissi?

Varmaankin silloin, kun teini-ikäisenä opin sanan fetissi. Luin kenkäfetissistä jostakin tietosanakirjasta. Muistaakseni tuolloin ymmärsin, että jotkut tykkäävät nuolla korkokenkiä ja eräät toiset vaikkapa siivouskaapista löytyviä kumisia tiskihanskoja.

Kuinka pitkään muistat, että sinulla on ollut kyseinen fetissi?

Fetissiksi asian tunnistin teini-ikäisenä, mutta muistan jo hyvin varhain kokeneeni asiaan liittyviä tuntemuksia. Esimerkiksi hammaslääkärissä hoitajien ja lääkäreiden suojakäsineet aiheuttivat todella jännittävän olon. Muistan myös lentokoneessa istuessani katsoneeni kiusaantuneena matkustamohenkilökunnan mustia nahkahansikkaita, kun he sulkivat matkatavaroiden säilytyslokeroita.

Seksuaaliseen toimintaan yhdistin käsineet oikeastaan heti, kun ymmärsin kyseessä olevan fetissi.

9

Jätä kommentti