Esittele fetissisi: Hedelmöittäminen

Tämän osion tarkoitus on esitellä eri fetissejä vaihtuvien kirjoittajien toimesta laajemmin kuin, mitä kinkysanasto -osiossa on järkevää näitä avata. ​Tällä palstalla avataan etenkin sitä, mitä kyseinen fetissi kulloisellekin kirjoittajalle tarkoittaa ja merkitsee, ja miten hän fetissiään toteuttaa ja kokee.

Esittele itsesi lyhyesti?

Olen Joutsen (fetissä Swan_88), ulkomailla asusteleva yleisperwo. Heräsin BDSM ihmeelliseen maailmaan vasta alkuvuonna 2018, mutta siitä lähtien onkin menty sitten lujaa.

Mikä on fetissisi?

Impregnation/Hedelmöittäminen, eli halu tulla raskaaksi yhdynnän seurauksena.

Miten kuvailisit sitä?

Tällä fetissillä voi olla monenlaisia näkökulmia, mutta kuvailisin sitä muun muassa tarpeena olla väline ja ns. vauvatehdas tälle siittävälle osapuolelle. Tehdä sitä mitä hedelmällisen naisen kehon “on tarkoitus tehdä”. Alukantaisuus tuo varmasti oman viehätyksensä, sillä lisääntyminen on yksi perusvaistoistamme.

Miten toteutat fetissiäsi?

No itse olen sen verran täydellisessä tilanteessa tämän fetissin kannalta, että voimme Omistajani kanssa sitä toteuttaa ihan aidosti. Raskautumisen mahdollisuus on siis olemassa jatkuvasti ja etenkin ovulaation aikaan seksi on jotain niin uskomattoman kiihottavaa. Entisessä elämässä en ole oikeasti halunnut tulla raskaaksi, joten olen vain leikkinyt ajatuksella, joka tottakai kiihottavaa sekin.

Miten tunnistit, että sinulla on kyseinen fetissi?

Olin tutustunut vanhempaan mieheen jolla putket nipsaistu ja kun oli suunnitelmissa harrastaa seksiä, niin fantasioin (huom vain fantasia) että operaatio ei olisi onnistunut ja tulisin raskaaksi. Tämä herätti ajattelemaan varmaan ensimmäisiä kertoja.

Kuinka pitkään muistat, että sinulla on ollut kyseinen fetissi?

Oikeastaan vasta kun minulle valkeni, että olen kinky ja aloitin varsinaisen itsetutkiskelun fetissien parissa. Tajusin että olen aina kiihottunut ajatuksesta, pidin sitä vain epäsopivana käytöksenä vaikka se olikin vain ajatustasolla.

2

Jätä kommentti