Esittele fetissisi: Nahka

Tämän osion tarkoitus on esitellä eri fetissejä vaihtuvien kirjoittajien toimesta laajemmin kuin, mitä kinkysanasto -osiossa on järkevää näitä avata. ​Tällä palstalla avataan etenkin sitä, mitä kyseinen fetissi kulloisellekin kirjoittajalle tarkoittaa ja merkitsee, ja miten hän fetissiään toteuttaa ja kokee.

Esittele itsesi lyhyesti?No moi, mie oon bikantti. Tai bika tai biksu. Astuin skenen pariin vuonna 2013.

Mikä on fetissisi?

Nahkahan tuo vahvin fetissi taitaa tällä hetkellä olla ja saattaapi olla, että ehkä juuri sen takia siitä pyydettiin pari sanaa kirjoittamaan. Ihan puhdas fetissi se(kään) ei minulle ole sanan perinteisessä merkityksessä – eli pystyn siis nauttimaan asioista myös ilman nahkaa vallan hyvin. Nahka on ”vain” sellainen turbotehoboosteri.

Miten kuvailisit sitä?

Se on ihanaa, painavaa, taipuisaa, mustaa, natisevaa, tuoksuvaa, pehmeää, ihoa myötäilevää. Se nahka siis. Sitähän tässä kysyttiin? No, mutta tuollaista on hyvä fetissinahka omasta näkökulmastani.

Omaan fetissi-ilmentymääni liittyy se, että fetissi otetaan vallankäytön välineeksi. Eli tehokkaimmillaan nahkafetissini on silloin, kun vallankäyttäjä hallitsee nahkaa, esim. pitää sitä päällään tai vastaa nahkaisista välineistä. Mikäli minulla on nahkaa päälläni, niin minä olen vallankahvassa. Se on melko lailla juuri noin yksinkertaista minun päässäni, vaikka ulospäin näyttänee monimutkaiselta.

Tiedän herkästi, miten nahka-asioiden ns. pitää olla, jotta ne ovat juuri minulle mahdollisimman kiihottavia. Sitä ei tarvitse miettiä, se vain on niin ja tiedän sen heti ilman tarvetta testata asiaa. Esim. nahkahansikkaiden pitää olla mustat, mahdollisimman vähillä ompeleilla, ohuella nahkalla joka istuu niin tiiviisti, että kynsien rajat erottuvat, ilman vuorta ja tuoksua hyvältä, pinnan pitää olla mahdollisimman sileä ja pehmeä.

Miten toteutat fetissiäsi?

Anelen Dominoivia henkilöitäni pukeutumaan nahkaan ja esim. tarjoan heille sellaisia asuja/asusteita sekä saatan tarjota ”vahingossa” demonstraation siitä, mitä nahka-asut tai nahkaiset välineet saavat aikaan, minkä jälkeen on kohtuullisen selvää miten homma etenee. (No ei ole yhtään manipuloivaa, takarivi hiljaa.)

Mieluisin tapani toteuttaa fetissiäni on olla ns. nahkan kohde. Koen itse tilanteessa sekä fantasioissa, että nahkalla on valtaa ja voimaa minuun ja koen kohtalaista halua paeta ja saatan väistellä nahkan kosketusta. Samaan aikaan ehdottomasti haluan, että Dominoiva saa minut kiinni ja melko lailla toteuttaa playrape-setin itsellään ja nahkalla – eli parhaimmillaan D on hyvin nahkaan pukeutunut eikä TODELLAKAAN riisu kesken hyvän session. Näennäisellä pakottamisella haen tietä antautumiseen ja vapautumiseen. Valtadynamiikka on siis minulle hyvin olennainen osa fetissin voimaa. Nahka on aina valtaa pitävän päällä, ei alistuvalla.

Hedonismipuolella esim. runkkaan joskus siten, että on erityisen hyvän tuoksuinen ja tuntuinen nahkariekale kasvoilla. Lisäksi voin nauttia siitä, että minua hyväilevästi kosketellaan nahkahanskoin tai nahkafloggerilla tms. Lisäksi voisin varmasti uppoutua omaan maailmaani hyvin pitkäksi aikaa aisteja rajoittavassa päätä halaavassa nahkahupussa.

Vähiten stimuloiva toteuttamismuoto on se, että pukeudun itse nahkaan. Nahkassa oloni on ryhdikäs, itsevarma ja valtaa vahvistava sekä valppaan rento. Kulttuurihistoriassa ja korvien välissähän se siis on. ”Miten nahkafetisisti voi itse pukeutua nahkaan ja silti pystyä toimimaan?” minulta kysytään joskus. Asia on jälleen kovin yksinkertainen; minun ihooni osuu vuori tai mokkainen pinta, eikä nahkan sileä, viileähkö pinta. Kas siten.

Miten tunnistit, että sinulla on kyseinen fetissi?

Se käy kyllä yllättävän selväksi, jos haluaa mieluummin esim. tukehtua nahkaan sessiossa kuin hengittää. Vilpittömästi ajattelen, että minulla on ollut kohtalaisen vahva mieltymys, johon useampi Dominoiva on tarttunut ja vahvistanut sitä fetissiksi. Aivot oppivat.

Kohtauksia elämästä, jolloin fetissi-ominaisuus on kirkastunut mielessä on mm. hetki pornoa katsoessa, kun olen esim. nähnyt miehen avaavan nahkavyötä, kuullut sen -klik- äänen vyöstä ja lauennut samantien. Olen harrastanut ihan viatonta halailukuivaseksiä siten, että itseäni isompi ihminen makasi päälläni nahkoissa ja laukesin kai alta 2min. Kasvojani hyväiltiin nahkahansikkailla ja laukesin. Seksiä kohti siirryttäessä olen kokenut turn offeja, mikäli toinen on riisunut nahkaa pois päältään, olkoon vaikka kuinka miellyttävä vartaloltaan. Ryhmäsetissä, jossa nimenomaan olin useammalta taholta nahkan kohde, taisi joku kysyä taustalta että onko kaikki ok tai onko minulla ehkä sairauskohtaus tms., koska pääni taisi heittelehtiä aika villisti ja kroppa kouristella. Selkein merkki itselleni oli kuitenkin se, kun ajaessani autoa päähäni tuli yhtäkkiä voimakas nahkafantasia ja minun oli ajettava auto sivuun tieltä turvallisuussyistä. Siinä hetkessä myöskin päätin, että tämä on fetissi, jonka vahvistumista pitää hallinnoida. Toisin sanoen pidän huolta siitä, että harrastan paljon kinkyhauskaa myös kokonaan ilman nahkaa, jotta fetissin voimakkuus ei räjähdä käsiin.

Kuinka pitkään muistat, että sinulla on ollut kyseinen fetissi?Tähän voi vastata aika monella tavalla. Voimakas mieltymys tämä on ollut ”viime vuosien” tai ”kinkyvuosien” aikana. Kuitenkin, jälkeenpäin on helppo muodostaa tarinoita nykyhetki oppaanaan, joten osaan kertoa murrosikäisenä katsoneeni paljon tv-sarjoja, joissa oli nahkaa ja valta-asetelmia. Lisäksi vähemmän yllättäen muistan myös lapsuudestani nahkaa sisältäviä muistoja ja helppohan niitä on sinne kuvitellakin, kun kyseessä on kuitenkin varsin tavallinen kestävä materiaali. Ja hei, jos joku haluaa täysin freudilaisen selityksen, niin voin tarjota sellaisenkin; kun en saanut alle vuoden ikäisenä vauvana riittävästi maitoa niin imeskelin nahkatossujani. Valitse oma totuutesi, mutta muista, että tämä on minun tarinani ja minä uskon moniin totuuksiin samanaikaisesti. 😉

10

Jätä kommentti