Esittele fetissisi: Puppyplay

Tämän osion tarkoitus on esitellä eri fetissejä vaihtuvien kirjoittajien toimesta laajemmin kuin, mitä kinkysanasto -osiossa on järkevää näitä avata. ​Tällä palstalla avataan etenkin sitä, mitä kyseinen fetissi kulloisellekin kirjoittajalle tarkoittaa ja merkitsee, ja miten hän fetissiään toteuttaa ja kokee.

Esittele itsesi lyhyesti?

Hau, olen Fjellreven, tai kavereiden kesken (ja muidenkin) Fjellis. Olen väijynyt skenen laitamilla jo lähemmäs 10 vuotta, mutta aktiviisempi olen ollut nyt vähän kolmatta vuotta.

Mikä on fetissisi?

Fetissejä löytyy monia, mutta tänään esittelyssä on puppyplay, josta käytän mielelläni suomennosta hauvailu. Hauvat asustaa mukavasti petplayn ”alagenrenä” ja pitää sisällään nimensä mukaisesti ihmiskoiria. Hauvailun juuret juontavat vahvasti Amerikkaan ja siellä homomiesten nahkafetissipiireihin joissa orjapojilta saatettiin viedä ihmisyyttä pois käskemällä heidät nelinkontin maahan ja kieltämällä puhuminen. Nykyään hauvailu on paljon laajempi käsite ja sisältää kaikkea geardoilusta (siis maskeista, valjaista, kumiasuista yms nauttimisesta)  koiraksi eläytymiseen ja kaikkea siltä väliltä.

Miten kuvailisit sitä?

Itselleni hauvailu on pääasiassa rentoutumista ja jollain tasolla ”nollaamista”. Ei tarvitse keskittyä jokapäiväsiin aikuisen ihmisen stressinlähteisiin vaan voi ottaa rennosti, saada rapsuja ja rauhoittua. Tietysti varusteet, eli maskit, valjaat, lateksiasut ja kahleet tuovat oman maukkaan lisänsä soppaan, mutta en näkisi näitä varusteita pakollisina.

Miten toteutat fetissiäsi?

Teen edellä mainittuja juttuja kavereiden kanssa. Pidetään leffailtaa tai vastaavaa jossa hauvaosapuolet on rapsuteltavana ja siliteltävänä. Joskus pääsee esittämään temppuja joista saa sitten palkintona herkkuja tai lisää rapsuja. Olen vähän laiska ja sylikoiramainen tyyppi joten suurin osa toteuttamisesta on rentoa oleskelua ja möffäämistä kavereiden kanssa. Toki on myös tilanteita jolloin vapaasti yhdistellään muita fetissejä hauvailun sekaan jolloin saattaa takamus punastua tai muuta.  

Miten tunnistit, että sinulla on kyseinen fetissi?

Ensimmäisen kerran kun törmäsin puppyplay-aiheisiin maskeihin, olin melko nuori ja totesin itsekseni lähinnä, että ”ompas siistin näkösiä”, mutta ajattelin niiden maskien olevan ulottumattomissa. Kelataan eteenpäin pari vuotta ja kaverini esitteli omaa maskiaan ja innostuin lisää. Tässä vaiheessa koko innostus oli pääosin varusteissa. Pikku hiljaa aloin tutustumaan enemmän ja enemmän hauvailun saloihin, löytäen uusia näkökulmia ja tapoja koko hommaan.  

Kuinka pitkään muistat, että sinulla on ollut kyseinen fetissi?

En ihan tarkkaan osaa sanoa, mutta puhutaan lähemmäksi kymmenestä vuodesta. Aktiivisesti olen fetissiäni toteuttanut ja tuonut esille viimeiset kolme vuotta.  

Haluatko kirjoittaa meille fetissistäsi? Vastaa yllä oleviin kysymyksiin ja lähesty Häkin hallitusta sähköpostitse.

1

Jätä kommentti