Esittele fetissisi: Veri

Tämän osion tarkoitus on esitellä eri fetissejä vaihtuvien kirjoittajien toimesta laajemmin kuin, mitä kinkysanasto -osiossa on järkevää näitä avata. ​Tällä palstalla avataan etenkin sitä, mitä kyseinen fetissi kulloisellekin kirjoittajalle tarkoittaa ja merkitsee, ja miten hän fetissiään toteuttaa ja kokee.

Esittele itsesi lyhyesti?

Olen Sitku, skenenyyppä ja mukava ihminen. Kinkyys syöksähti tajuntaani aivan yhtäkkiä noin seitsemän kuukautta sitten, ja sen jälkeen olen löytänyt itsestäni monia uusia ja yllättäviä asioita.

Mikä on fetissisi?

Veri, englanniksi puhutaan bloodplaysta tai blood playsta.

Miten kuvailisit sitä?

Blood playssa iho usein rikotaan tarkoituksella, jotta veri saadaan valumaan. Välineenä voidaan käyttää esimerkiksi veitsiä, neuloja, puremista tai vampyyrihanskoja. Verta voidaan valuttaa, hieroa ihoon, tai vaikka juoda. Itseäni viehättää nähdä veren valuvan iholla, sekä tunne siitä, että valun verta. Joitain saattaa miellyttää veren tuoksu tai maku.

Verileikeissä on aina riskejä: tulehdukset, tautien tarttuminen, hermovauriot, arvet – pahimmillaan jopa kuolema, jos rikotaan valtimo ja verta pääsee vuotamaan paljon. On siis syytä tiedostaa riskit, keskustella niistä partnerinsa kanssa, ja pohtia, mitä riskejä on valmis ottamaan.

Miten toteutat fetissiäsi?

En harrasta blood playta kovin usein. Tähän mennessä toteutus on mennyt niin, että toinen henkilö pistelee ihooni neuloja, ja kun ne otetaan pois, nautin pienistä verinoroista, joita neulojen jättämistä rei’istä vuotaa. Katson mielelläni myös toisten veren valumista, mutta pääasiassa nautin siitä tunteesta, että vuodan itse.

En saa kiksejä esimerkiksi väkivaltaelokuvista, joissa (teko)verellä läträtään. Vampyyrikuvasto taas kyllä viehättää, ehkä siksi, että siinä verestä nautitaan, eikä se ole vain väkivallan aiheuttamaa. Veri on parhaimmillaan sillä hetkellä, kun se pulppuaa ulos ihosta – kuivunut veri ei viehätä minua.

Miten tunnistit, että sinulla on kyseinen fetissi?

Katselin erään henkilön pistelevän neuloja ihoonsa, ja se tuntui minusta samaan aikaan sekä kiehtovalta, että karmivalta. Kun neulat otettiin pois, ja niiden jättämiin reikiin kohosi pikkuiset verihelmet, sisimmässäni muljahti jotain peruuttamattomalla tavalla.

Kuinka pitkään muistat, että sinulla on ollut kyseinen fetissi?

Olen ajatellut verta fetissinä vasta pari kuukautta, sen jälkeen, kun minuun pisteltiin neuloja ensi kertaa. Olen kuitenkin lapsesta asti ollut jollain tapaa kiinnostunut verestä, ja esimerkiksi verenluovutuksessa käyminen on minusta hauskaa. Veren vuotamisessa on jotain alkukantaista, joka saa aistit terävöitymään ja vietit heräämään. Verta tarvitaan ihmisen elossa pitämiseen, joten tavallaan veren vuodattaminen on kuin elämällä ja kuolemalla leikkimistä.

8

Jätä kommentti