Fuksiseikkailu 2021

( Click for English)

Mitä kaikkea voi tehdä lihanuijalla, kynttilällä ja pyykkipojalla? Tule Helsingin akateemisten kinkyjen rastille keksimään tavallisille kodintarvikkeille tuhmia käyttötarkoituksia!

Jokaiselta meiltä löytyy kotoa erinäisiä esineitä, joiden alkuperäinen tarkoitus on kovin vaniljainen ja viaton. Mielikuvituksellisen ja sopivasti kieroutuneen ihmisen käytössä nämä esineet saavat aivan eri käyttötarkoituksia, kuin niiden keksijä on mitä luultavimmin ajatellut.

Häkin rasti suoritetaan keksimällä jollekin saatavilla olevalle esineelle uusi käyttötarkoitus, ottamalla esineestä aiheeseen sopiva kuva, ja julkaisemalla se Instagramissa.

Rastin suorittaminen:
1) Ideoi jollekin jokakodin esineelle jokin alkuperäistä tuhmempi käyttötarkoitus
2) Ota someystävällinen ja ideaasi sopiva kuva valitsemastasi esineestä
3) Julkaise kuva instagramissa. Liitä julkaisun oheen ryhmäsi numero, kuvaus esineen uudesta käyttötarkoituksesta, sekä seuraavat aihetunnisteet: #häkki, #akateemisetkinkyt, #fuksiseikkailu
4) Täytä oheiselle lomakkeelle ryhmäsi tiedot sekä linkki Instagram-julkaisuusi.
5) Nauti saamistasi fuksiseikkailupisteistä!

Tänä vuonna ryhmät pisteytetään asteikolla hyväksytty/hylätty. Hyväksyttyyn suoritukseen riittää, että kaikki edellä mainitut ehdot toteutuvat. Vääriä käyttötapoja esineille ei ole – anna mielikuvituksesi lentää!

HUOM! Vain fuksiseikkailunn aikana, eli tiistaina 5.10. klo 16-20 julkaistut kuvat hyväksytään.