Häkin nettisivujen sisällöntuotanto monipuolistuu uuden järjestötoimittajan myötä

Häkille on valittu ihkaensimmäinen järjestötoimittaja. Tweasel on aloittanut pestissään lokakuussa ja ensimmäisiä tekstejä löytyy jo Häkin nettisivuilta. Lisää juttuja julkaistaan tekstien valmistuessa.

Järjestötoimittajan myötä toivomme voivamme monipuolistaa nettisivujemme sisältöä ja raportoida kinkyille relevanteista uutisista ja polttavista puheenaiheista. Tarkoitus on tuoda jäsenistöä, heidän mieltymyksiään ja osaamistaan julki tavalla, joka on kiinnostavaa kestokinkyille, mutta saavutettavaa myös muille aihepiiristä kiinnostuneille.

Tweasel on nimityksestään ilahtunut. “Saatoin kiljahtaa, kun Peltsi laittoi tästä viestiä”, hän kertoo. Uusi järjestötoimittajamme on kohtalaisen kokenut kirjoittaja, joka suhtautuu kinkyydestä puhumiseen intohimoisesti. Pervona hän nauttii liukkaista sotkuista ja puheliaista rakastajista, kirjoittajana taas haastatteluiden tekeminen on hänen suosikkipuuhaansa. “Jotain tyydyttävää siinä on, kun purkaa puhetta tekstiksi ja rakentaa siitä järkevän kokonaisuuden.” Odotettavissa on syksyn mittaan muun muassa laaja puheenjohtajan haastattelu ja Finladin kokemuksia eri maiden kinkyskeneistä.

Onko sinulla kiinnostavaa sanottavaa kinkyydestä? Otamme innolla vastaan vinkkauksia kutkuttavista juttuideoista tai piristävistä näkökulmista. Voit tulla haastateltavaksi tai kirjoittaa jutun itse. Haastattelut voidaan tehdä kasvotusten, etänä tai ääniviesteillä. Jos kiinnostuit, voit ottaa yhteyttä suoraan Tweaseliin matalalla kynnyksellä joko sähköpostitse (tweasel@akateemisetkinkyt.fi) tai laittamalle hänelle yksityisviestiä Discordissa.

6

Jätä kommentti