Häkin uudistuneet kotisivut on vihdoin avattu!

Olemme paiskineet edellisten kuukausien aikana paljon töitä kotisivujemme rungon päivittämiseksi, mobiiliystävällisyyden parantamiseksi ja sisällön tuottamiseksi. Uurastuksemme alkaa olla ohi, ja täten toivotammekin niin kaikki jäsenemme kuin muutkin BDSM:stä ja fetisseistä kiinnostuneet viettämään antoisia lukuhetkiä uudistuneiden sivujemme parissa!

Uudistuneiden sivujemme on tarkoitus toimia niin yhdistyksen tiedotuskanavana, kuin infopankkina kaikille kinkyilyn ensiaskelia ottaville. Kerromme kotisivuillamme yhdistyksemme toiminnasta, esittelemme kuluvan vuoden hallituksen, tietosuojapolitiikkamme, sekä toimintasuunnitelmamme.

Kerromme myös yhdistyksemme jäsenyydestä, jäseneduista, jäsenfoorumistamme, sekä jäsenrekisteriimme liittyvistä käytännöistä.

Esittelemme yhdistyksemme järjestämiä tapahtumia, Häkin käytösetiketin ja tapahtumakalenterin, sekä kerromme mitä tietoja tarvitsemme tapahtumiin ilmoittautuessa. Kerromme myös miten voit osallistua yhdistyksen toimintaan.

Olemme koonneet myös laajahkon infopaketin BDSM:ään liittyen, joka on suunnattu ennen kaikkea aiheeseen vasta tutustuville. Julkaisimme tietoa BDSM:stä niin siihen liittyvien termien, usein kysyttyjen kysymysten, ohjeiden, skenen käytöstapojen kuin turvallisuusasioidenkin osalta.

Lisäksi kotisivuiltamme löytyy myös niin istuvan hallituksen yhteystiedot, kuin myös linkkejä yhteistyökumppaniemme sekä muiden yhdistysten sivuille.

Jatkossa tulemme tarjoamaan samat tiedot myös englanniksi.

Edellä kuvatun sisältörungon lisäksi julkaisemme jatkossa kotisivuillamme myös ajankohtaisia kirjoituksia eri aiheista. Tulemme kertomaan mitä yhdistyksessä tapahtuu, viestimään tapahtumistamme, julkaisemaan lisää ohjeita ja yksityiskohtaisempia artikkeleita eri aiheista, jne. Tarkemmat tiedot mm. tapahtumistamme ilmoitamme kuitenkin jatkossakin vain jäsenillemme sähköpostilistamme ja jäsenfoorumimme kautta.

Kaikkea tätä on siis luvassa. Nyt meitä kiinnostaisikin kuulla palautetta kotisivuihimme liittyen. Jäikö joku oleellinen juttu mainitsematta? Onko jossain virheitä? Mitä tietoa kaipaisit sivuillemme jatkossa? Voit lähettää palautetta joko kotisivuiltamme löytyvän palautelomakkeen kautta, tai sähköpostitse suoraan hallitukselle.

Toivotan stressitöntä ja kinkyilyrikasta loppukesää ja lähestyvää lukuvuotta niin omastani kuin Häkin koko hallituksenkin puolesta kaikille jäsenillemme ja seuraajillemme!

0

Jätä kommentti