Häkkiläisiä on jo 600!

Häkin jäsenmäärä on jatkanut tasaista kasvuaan. Vaikka koronapandemia ehtikin jo hiljentää kaiken tapahtumatoimintamme, ovat BDSM:stä ja fetisseistä kiinnostuneet löytäneet luoksemme entiseen malliin. Aktiivisten jäsentemme määrä ylitti tänään 600 jäsenen rajan ensimmäistä kertaa yhdistyksen historiassa!

Häkki on Suomen suurin kinkyille suunnattu opiskelijajärjestö, ja samalla aktiivisten jäsenten määrässä mitattuna Suomen suurin kinky-yhdistys. Tavoitteenamme on seksuaalisen tasa-arvon edistäminen etenkin opiskelijoiden piirissä. Järjestämme erilaisia tapaamisia, illanviettoja, juhlia, ja monia muita opiskelijajärjestöille tyypillisiä tapahtumia. Ennen kaikkea tarjoamme BDSM:stä ja fetisseistä kiinnostuneille hyväksyvän ja ymmärtävän ympäristön, jossa tavata muita aiheesta kiinnostuneita, keskustella aiheeseen liittyvistä kysymyksistä ja pitää hauskaa samanhenkisellä porukalla.

Tapahtumatoimintamme on ollut tauolla koronapandemian vuoksi, mutta pieniä toivon pilkahduksia maailman aukeamisesta on jo näköpiirissä. Olemmekin jo aloittaneet mm. perinteisten kerhoiltojemme järjestämisen, ja tämän viikon perjantaina pidämme uusille jäsenille kohdistetun uusien iltamme, joka on mitä parhain tilaisuus tutustua muihin Häkin jäseniin sekä yhdistyksen toimintaan.

Livetapahtumiemme lisäksi ylläpidämme yli 300 hengen Discord-palvelinta, jota on syystäkin kehuttu Suomen parhaaksi kinky-Discordiksi. Mikäli olet Häkin jäsen, muttet ole vielä Discordiin syystä tai toisesta liittynyt, suosittelemmekin lämpimästi mukaan loikkaamista ja muihin häkkiläisiin tutustumista!

Tämän hetkisistä jäsenistämme 64% on Helsingin yliopiston opiskelijoita ja 36% kannatusjäseniä. Valtaosa jäsenistämme asuu pääkaupunkiseudulla. Jäsenistämme 71% on ilmoittanut kotipaikkakunnakseen Helsingin, 9% Espoon, 7% Vantaan, 4% jonkin kehyskunnista, ja 9% jonkun muun paikkakunnan. Suomea äidinkielenään puhuu 93% jäsenistämme, ja muita kieliä 7%.

Ohessa vielä lyhyt katsaus jäsenmäärämme kehitykseen:

600 jäsentä: 12.10.2021
500 jäsentä: 24.11.2020
400 jäsentä: 13.6.2020
300 jäsentä: 11.9.2019
200 jäsentä: 8.7.2018
100 jäsentä: 16.9.2017

Jos vasta törmäsit meihin, jää ihmeessä hetkeksi kotisivuillemme ja tutustu tarkemmin toimintaamme!

4

Jätä kommentti