Vuoden kinkyteko 2018 Tiia Forsströmille

Vuoden 2018 kinkytekopalkinnon voitti sukupuolentutkija ja tietokirjailija Tiia Forsström. Sexpo-säätiön puheenjohtajana toimiva Forsström on toiminut urallaan myös Setan sekä Sateenkaariperheet ry:n puheenjohtajana, Kansainvälisten ihmisoikeusasiain neuvottelukunnassa sekä ILGA-Europen hallituksen jäsenenä. Forsström on työskennellyt myös Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) sosiaalipoliittisena sihteerinä vuosina 2003–2005. Hän on julkaissut myös paljon näkyvyyttä saaneen BDSM-aapisen yhdessä miehensä Jouni Forsströmin kanssa.

Vuoden Kinkyteko on Rsyke ry:n Tampere Fetish Factory -tapahtumassa jaettava kiertopalkinto ja tunnustus. Yksittäiset kinkyskenen jäsenet voivat ehdottaa vuosittain kuka tai mikä palkinnon on ansainnut.

Forsströmin palkitsemista perusteltiin sillä, kuinka hän on omalla toiminnallaan edistänyt kinkyyden tuomista esiin neutraalilla otteella ja kuinka hän on tehnyt muutoinkin edistyksellistä työtä aiheen parissa.

Palkinnon saajan ehdokkaiden joukosta valitsee vuosittain eri kinky-yhdistysten hallitusten jäsenistä koostuva raati, jossa myös Häkki on perinteisesti ollut osallisena.

0

Jätä kommentti