Vuoden kinkyteko 2019 Mr. Vicille

Vuoden 2019 kinkytekopalkinnon voitti kinkyskenen pitkäaikaisaktiivi Mr. Vic. SMFR ry:n nykyisenä puheenjohtajana toimiva Mr. Vic on toiminut aiemmin myös Häkin puheenjohtajana. Järjestötoiminnan ohella hän on vaikuttanut pääkaupunkiseudun skenessä jo yli vuosikymmenen ajan toimien SMFR:n ja Häkin lisäksi myös mm. Helsinki Shibarissa. Mr. Vic on toiminut myös kouluttajana erilaisissa skenen tapahtumissa, esiintynyt mediassa sekä toiminut suurena apuna myös pääkaupunkiseudun ulkopuolisten tapahtumien järjestelyissä.

Vuoden Kinkyteko on Rsyke ry:n Tampere Fetish Factory -tapahtumassa jaettava kiertopalkinto ja tunnustus. Yksittäiset kinkyskenen jäsenet voivat ehdottaa vuosittain kuka tai mikä palkinnon on ansainnut.

Mr. Vicin palkitsemista perusteltiin vuosien ansioikkaalla työllä kinkyskenen eteen sekä viime aikoina paljon kiitosta saaneiden työpajojen järjestämisellä.

Palkinnon saajan ehdokkaiden joukosta valitsee vuosittain eri kinky-yhdistysten hallitusten jäsenistä koostuva raati, jossa myös Häkki on perinteisesti ollut osallisena.

Myös Häkki oli ehdolla tämän vuoden kinkytekopalkinnon saajaksi ensimmäistä kertaa kymmenvuotisen historiansa aikana. Ehdolle asettamisen perusteina mainittiin mm. yhdistyksen harjoittama valistustoiminta sekä matalan kynnyksen verkostoitumistapahtumien järjestäminen kinkyilystä kiinnostuneille nuorille pääkaupunkiseudulla.

0

Jätä kommentti