Hallitus

Helsingin akateemisten kinkyjen asioiden hoidosta vastaa hallitus, johon kuuluu syyskokouksessa valittu puheenjohtaja sekä kahdesta seitsemään varsinaista jäsentä sekä korkeintaan kaksi varajäsentä. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan ja taloudenhoitajan, sekä nimittää keskuudestaan tai ulkopuoleltaan muut tarvittavat toimihenkilöt. Hallituksen toimikausi on yksi vuosi.

Vuoden 2019 hallitus:

Peltsi
Syntymävuosi: 1986

7.

Rooli hallituksessa:
Puheenjohtaja, nettisivujen ylläpitäjä, multitaskaaja.

Vapaa kuvaus:
“Häkkiin aikoinaan köysitreenien myötä tutustunut jokapaikan höylä, jolla on jatkuvasti monta rautaa tulessa. Huonoa huumoria viljelevä switch, joka on kiinnostunut kokeilemaan kaikkea ainakin kerran.”

Eguzki
Syntymävuosi: 1990

5.

Rooli hallituksessa:
Varapuheenjohtaja, köysikurssin opettaja ja yleinen tapahtuma-avustaja.

Vapaa kuvaus:
“Kinky- ja nörttikulttuurin innokas tutkiskelija. Erilaisista näkökulmista kiinnostunut subi, joka mieluusti keskustelee ja kokeilee niin tuttuja kuin vieraitakin asioita.”

QoS
Syntymävuosi: 1986

6.

Rooli hallituksessa:
Kirstunvartija, askartelija, kirjastonhoitaja ja namutäti.

Vapaa kuvaus:
“Jo teinivuosina kinkyytensä löytänyt multipervo, joka tunnistaa itsestään jatkuvasti yhä uusia mieltymyksiä joista ei olisi välttämättä koskaan uskonut edes haaveilevansa.”

Galesi
Syntymävuosi: 1983
Kotipaikkakunta: Espoo

2.

Rooli hallituksessa:
Viestintävastaava, miittivastaava, tapahtumajärjestäjä, nettisivujen sisällöntuottaja ja mitä nyt vielä noitten lisäksi ehtii

Vapaa kuvaus:
“Kuulemani mukaan skenen tunnetuimman tukan omistaja, mulle se on vaan pehko, joka ei oo kuin ehkä kerran viikossa niin kuin sen haluisin olevan. Jos muut on truusubeja tai massuja, niin minä olen sitten vissiin siellä trueswitch -kerhossa ja vankasti.
Aika yleispervo. FetLifestä voi toki käydä vakoilemassa kuinka saamarin paljon niitä juttuja on mitkä mua kiinnostaa. Ei kait tuu tylsää ees sit vanhainkodissa, kun mieli on täysin turmeltu?”

Renz
Syntymävuosi: 1978
Kotipaikkakunta: Espoo

2.

Rooli hallituksessa:
Tapahtuma- ja kertsipersoona, köysikurssien vetäjä.

Vapaa kuvaus:
“Yleispervo switch, pyörinyt kinkykuvioissa jo pitkään, vaikka Häkki onkin uusi tuttavuus, askartelija, makaaberin huumorin ystävä ja erinäistä muuta vastaavaa.”

Roomeo
Syntymävuosi: 1992

Järjestösuhde- ja yhdenvartaisuusvastaava + häirintäyhdyshenkilö

Vapaa kuvaus:
“Moi, oon Roomeo! Se pieni silmälasipäinen muija, esiintyy usein Pilluminati-hupparissa ja löytyy aina saunasta, jos sellainen on. Vuoden päivät lurkin Häkin nettisivuilla ja somessa, kunnes syksyllä uskaltauduin ekaa kertaa kertsille ja joulukuussa löysinkin itseni hallituksesta. Mulle omin tapa kuulua Häkkiin on hääriä täällä taustalla. Toimin häirintäyhdyshenkilönä, ja koitan juonia kivoja yhteistyökuvioita muiden järjestöjen kanssa sekä edistää yhdenvertaisuuden toteutumista!”

Blesaja
Syntymävuosi: 1992

Tapahtuma- ja ympäristövastaava.

“-“

Toilari
Syntymävuosi: 1997

Tapahtuma-avustaja.

Vapaa kuvaus:
“Nörtti, perverssi, vähän kaikesta kiinostunut häröilijä ja yötäkin synkemmän huumorin ystävä. Toisinaan saatan olla hiljainen ja/tai pihalla kuin lumiukko, mutta älä anna sen häiritä, se ei estä nykimästä hihasta! Toista vuotta Häkin toiminnassa mukana ja joulukussa löysin itseni hallituksesta, nyt autan/toilailen parhaani mukaan ylimääräisenä käsiparina tapahtumissa ja tapahtumia järkkäiltäessä.”

Hallituksen varajäsen(et):

Blandina