Hallitus

Helsingin akateemisten kinkyjen asioiden hoidosta vastaa hallitus, johon kuuluu syyskokouksessa valittu puheenjohtaja sekä kahdesta seitsemään varsinaista jäsentä sekä korkeintaan kaksi varajäsentä. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan ja taloudenhoitajan, sekä nimittää keskuudestaan tai ulkopuoleltaan muut tarvittavat toimihenkilöt. Hallituksen toimikausi on yksi vuosi.

Vuoden 2018 hallitus:

Peltsi
Syntymävuosi: 1986

6.

Rooli hallituksessa:
Puheenjohtaja, nettisivujen ylläpitäjä, multitaskaaja.

Vapaa kuvaus:
”Häkkiin aikoinaan köysitreenien myötä tutustunut jokapaikan höylä, jolla on jatkuvasti monta rautaa tulessa. Huonoa huumoria viljelevä switch, joka on kiinnostunut kokeilemaan kaikkea ainakin kerran.”

Pauliina
Syntymävuosi: 1996

Varapuheenjohtaja, järjestösuhdevastaava.

Vapaa kuvaus:
”Monipervo switch, jolle luonnistuu parhaiten alistuminen. Kiinnostunut seksuaalisuuden muotoutumisen ymmärtämisestä tieteen avulla. Melko tuore skenessä, mutta melko lyhyessä ajassa itsensä monesta kinkystä harrastuksesta löytänyt. Minut löytää yleensä bileistä seuraamalla huutoa. Lähdössä vuodeksi vaihtoon heinäkuussa 2018 testaamaan millaisia pervoja löytyy Islannista (Viikinkifetissi). Katsellaan taas sen jälkeen, toivottavasti viisastuneina!”

QoS
Syntymävuosi: 1986

5.

Kirstunvartija, askartelija, namutäti.

Vapaa kuvaus:
”Jo teinivuosina kinkyytensä löytänyt multipervo, joka tunnistaa itsestään jatkuvasti yhä uusia mieltymyksiä joista ei olisi välttämättä koskaan uskonut edes haaveilevansa.”

Eguzki
Syntymävuosi: 1990

4.

Rooli hallituksessa:
Köysikurssin opettaja ja yleinen tapahtuma-avustaja.

Vapaa kuvaus:
”Kinky- ja nörttikulttuurin innokas tutkiskelija. Erilaisista näkökulmista kiinnostunut subi, joka mieluusti keskustelee ja kokeilee niin tuttuja kuin vieraitakin asioita.”

Galesi
Syntymävuosi: 1983
Kotipaikkakunta: Espoo

Rooli hallituksessa:
Yleismies-Jantunen, nakkikone, nettisivujen sisällön väsymätön tehtailija, miittivastaava, viestintävastaavan sijainen?

Vapaa kuvaus:
”Kuulemani mukaan skenen tunnetuimman tukan omistaja, mulle se on vaan pehko, joka ei oo kuin ehkä kerran viikossa niin kuin sen haluisin olevan. Jos muut on truusubeja tai massuja, niin minä olen sitten vissiin siellä trueswitch -kerhossa ja vankasti.
Aika yleispervo. FetLifestä voi toki käydä vakoilemassa kuinka saamarin paljon niitä juttuja on mitkä mua kiinnostaa. Ei kait tuu tylsää ees sit vanhainkodissa, kun mieli on täysin turmeltu?”

Miss Finch
Syntymävuosi: 1979

Ympäristö- ja yhdenvertaisuusvastaava.

Vapaa kuvaus:
”Leikkisä peto, kokeilunhaluinen seikkailija. Uusia mielenkiintoisia asioita tuntuu löytyvän koko ajan eikä aika tai keskittymiskyky riitä kaiken tutkimiseen.”

Renz
Syntymävuosi: 1978
Kotipaikkakunta: Espoo

Tapahtuma- ja kertsipersoona.

Vapaa kuvaus:
”Yleispervo switch, pyörinyt kinkykuvioissa jo pitkään, vaikka Häkki onkin uusi tuttavuus, askartelija, makaaberin huumorin ystävä ja erinäistä muuta vastaavaa.”

Scatha
Syntymävuosi: 1996

Rooli hallituksessa:
Viestintävastaava, kielipoliisi, yleinen idealinko.

Vapaa kuvaus:
”Skenessä vielä aika vähän pyörinyt bratmainen sub, joka lämpenee ainakin vähäsen melkein kaikelle mahdolliselle. Avoin ja aina halukas tabujen rikkomiseen”

Hallituksen varajäsen(et):

Regina
Syntymävuosi: 1995

2.

Rooli hallituksessa:
Eläköitynyt sihteeri ja nykyinen hallituslurkkaaja.

Vapaa kuvaus:
”Kaikin puolin täydellinen ja ennen kaikkea nöyrä söpöilijä, jonka pikkurillin ympärillä riittää tilaa kaikille – tervetuloa.”