Hallitus

Hallituksen kokoonpano vuodelle 2024 on seuraavanlainen, tarkemmat esittelyt löytyvät alempaa.

Varsinaiset jäsenet: 

  • jepsu: puheenjohtaja, viestintävastaava, ympäristövastaava 
  • Ephemeral: varapuheenjohtaja 
  • sanskomac: rahastonhoitaja 
  • Kukka: sihteeri, yhdenvertaisuusvastaava, tapahtumat 
  • Ana: sääntö- ja lakiasiainvastaava 
  • Prometheus: Discord-, jäsen- ja yhteisövastaava 
  • Eguzki: toimihenkilöiden yhteyshenkilö, tilavastaava, HYYn järjestösuhdevastaava
  • prickly_bunny: uusien jäsenten yhteyshenkilö, aktiivivastaava, skenejärjestösuhdevastaava, tapahtumat. 

Varajäsenet: 

  • Ranod: tapahtumat 
  • renz: tapahtumat 

Hallitusesittelyt

jepsu

Heipsan! Oon jepsu, Häkissä oon ollut jäsenenä vuodesta 2018, joista reilut kolme vuotta aktiivisena. Viime vuosi oli vähän hiljaiseloa, mutta nyt entistä enemmän mukana kaikessa, myös hallituksessa. Puheenjohtajana muun muassa kutsun koolle hallituksen kokouksia, luon esityslistoja, katson että päätetyt asiat toteutuvat ja ylipäätään pysyn parhaani mukaan perillä kokonaiskuvasta. Viestintävastaavana huolehdin, että jäsenkirjeeseen kootaan tarvittavat asiat ja lähetän muitakin tiedotteita pitkin vuotta. Ympäristövastaavana tulen päivittämään Häkin ympäristösuunnitelmaa ja suunnittelemaan toimintatapojamme entistä kestävimmiksi. Olen mukana kehittämässä myös aktiivitoimintaa ja jäsenistön osallistaminen ja Häkin yhteisöllisyys ovat minulle ylipäätään tärkeitä teemoja. Jos mikä tahansa Häkki-asia mietityttää niin saa tulla juttelemaan, törmäillään ja jutellaan tapahtumissa muutenkin!

Ephemeral

Terve kaikille! Käytän seksi/kinkypositiivisessä skenessä nimimerkkiä Ephemeral. Olen ollut Häkissä ensimmäistä kertaa loppuvuodesta 2017. Olin joitakin vuosia vähemmän aktiivisesti menossa mukana, mutta vähitellen Häkin toimintaan enemmän aktivoitunut siten. Olen esim. auttanut järjestämään erilaisia pienempiä ja suurempia tapahtumia. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa Häkin hallituksessa mukana varapuheenjohtajana. Muita asioita joita edistän esimerkiksi on Häkin 15-vuotisjuhlat vuosijuhlavastaavana. Minulle yleisesti on tärkeää, että koko yhteisön hyvinvointi on hyvällä tasolla. Tämä tulee vaikuttamaan positiivisesti kaikkeen asioihin joita teemme. Minulla on myös halu ohjata Häkin toimintaa strategisesti, jossa oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita oikeeseen aikaan tarvittavilla resursseilla!

Sanskomac

Sanskomac, parrakas dominoiva mieshenkilö. Joskus pitkähiuksinen, nyt kalju. Olen Häkin rahastonhoitajana nyt viidettä vuotta, ja Häkissä (ja skenessä) ylipäätään suunnilleen saman verran. Iältäni olen keskimääräistä opiskelijaa ehkäpä jonkin verran vanhempi, ja kandiksikin olen yliopistosta jo valmistunut hetki tai kaksi sitten. Minulle saa laittaa sähköpostia tai discord-viestiä raha-asioista (tosin mieluiten Häkin toimintaan liittyvistä, kiitos) ja pyrin vastaamaan parin päivän sisällä.

Kukka

sihteeri, yhdenvertaisuusvastaava, tapahtumat

Ana

Heissan! Olen Ana, uusi hallituksen jäsen. Olen ollut yhdistyksen toiminnassa mukana -23 kesästä. Vastaan hallituksessa mm. säännöistä, ja yhdistysteknisistä asioista. Multa voi tulla aina pienellä kynnyksellä kysymään jos on mitään ihmetyksiä yhdistyksen toiminnasta tai mistään muustakaan. Kertsiltä mut löytää hyvin usein, myös häkin tapahtumien ulkopuolellakin.

Prometheus

Moikka! Liityin Häkin v. 2019, ja tämän myötä olen ollut aktiivisena kinkyskenessä ja ollut mukana järjestämässä erinäköisiä tapahtumia. Tämä on 2. vuoteni Häkin hallituksessa. Toimin Häkin Discord-, jäsen- ja yhteisövastaavana, aiemmalla hallituskaudella vastasin Häkin tiedotuksesta. Minulle saa tulla juttelemaan kaikissa tapahtumissa matalalla kynnyksellä, saa laittaa myös viestiä Discordin kautta.

Eguzki

Kinky- ja nörttikulttuurin innokas tutkiskelija. Erilaisista näkökulmista kiinnostunut subi, joka mieluusti keskustelee ja kokeilee niin tuttuja kuin vieraitakin asioita. Liittynyt Häkkiin 2013 ja hallituksessa nyt kymmenettä vuotta kerhotila-asioita työstävä jäsen. Hallitushommiin muutenkin tutustunut ja muidenkin HYYn harrastejärjestöjen kanssa lähentynyt toimija. Sopii tulla jutustaan muuten vaan tai kyselemään kiinnostavista aiheista.

Prickly_bunny

Helei! Minut tunnetaan skenessä nimellä Prickly, somessa löytyy nikillä prickly_bunny. Aloitin nyt ensimmäisen vuoteni Häkin hallituksessa ja vastaan uusista jäsenistä, meidän ihanista aktiiveista, järjestösuhteista skenen muihin yhteisöihin sekä yhdessä kolmen muun hallituslaisen kanssa tapahtumista. Tarkoituksenani on seuraavan kauden aikana erityisesti helpottaa uusien jäsenten sulautumista joukkoomme, kehittää aktiivitoimintaa yhdessä nykyisten ja tulevien aktiivien kanssa, järjestää lisää mielekkäitä tapahtumia jäsenistön toiveiden mukaan sekä kehittää skene järjestöjen yhteistyötä. Pulisen mielelläni sekä tuttujen että tuntemattomien kanssa Häkin tapahtumissa ja mielellään kuulen erityisesti kehitysajatuksia siitä, miten Häkistä saataisiin vielä entistä mainiompi järjestö. -🦔

Ranod

tapahtumat

Renz

tapahtumat