Hallitus

Helsingin akateemisten kinkyjen asioiden hoidosta vastaa hallitus, johon kuuluu syyskokouksessa valittu puheenjohtaja sekä kahdesta seitsemään varsinaista jäsentä sekä korkeintaan kaksi varajäsentä. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan ja taloudenhoitajan, sekä nimittää keskuudestaan tai ulkopuoleltaan muut tarvittavat toimihenkilöt. Hallituksen toimikausi on yksi vuosi.

Vuoden 2023 hallitus:

Peltsi
Syntymävuosi: 1986

11.

Puheenjohtaja.

Vapaa kuvaus:
“Parrakas puujalkavitsejä kylvelevä skeneaktiivi.”

Eguzki
Syntymävuosi: 1990

9.

Rooli hallituksessa:
Varapuheenjohtaja, kertsivastaava, köysikurssin opettaja ja yleinen tapahtuma-avustaja.

Vapaa kuvaus:
“Kinky- ja nörttikulttuurin innokas tutkiskelija. Erilaisista näkökulmista kiinnostunut subi, joka mieluusti keskustelee ja kokeilee niin tuttuja kuin vieraitakin asioita.”

Sanskomac
Syntymävuosi: 1979

4.

Rahastonhoitaja.

Vapaa kuvaus:
“Kinkyilyssä uusi, järjestöhommissa vanha ja parrakas dominoiva mieshenkilö.”

Bebelinski
Syntymävuosi: 1997

Ympäristövastaava, yhdenvertaisuusvastaava.

Vapaa kuvaus:
“Söpö queer tyyppi joka tykkää kinkyilyn lisäks esim. virkata, maalata ja tanssia. Kuulemma musta näkee jo naamasta että oon subi, mutta on mussa muitakin puolia!”

Onnipus
Syntymävuosi: 1995

Viestintä- ja jäsenvastaava.

Vapaa kuvaus:
“Aktiivinen kinkyilijä ja tapahtumissakävijä, tykkään levittää kinkykasvun ilosanomaa.”

Ranod
Syntymävuosi: 1998
Kotipaikkakunta: Vantaa

2.

Vapaa kuvaus:
“Kertsin vakionaama ja yleisesti tuttu punaisesta päähineestä. Oon toiminut kinkyskenessä aktiivisesti puolentoista vuoden ajan.”

Renz
Syntymävuosi: 1978

6.

Rooli hallituksessa:
Tapahtuma- ja kalustohahmo, köysi- & askartelupersoona.

Vapaa kuvaus:
“Yleispervo switch, pyörinyt kinkykuvioissa jo pitkään, Häkissäkin jo vakiokalustoa. Ylipäänsä yhdistyshommissa mennyt suurin piirtein koko ikä. Kiinnostuksenkohteita: irstailuvälineaskartelu, köydet, asioiden opettaminen, verbaaliakrobatia, ideoiden saaminen ja toteuttaminen, makaaberi huumori ja erinäistä muuta vastaavaa.”

Tuhmatytär
Syntymävuosi: 1998

Vapaa kuvaus:
“Olen miiteissä viihtyvä, innostuva ja empaattinen. Ehkä vähän hidas hämäläinen suuressa kaupungissa.”

Hallituksen varajäsen(et):

Galesi
Syntymävuosi: 1983

6.

Rooli hallituksessa:
Viestintävastaava, miittivastaava, tapahtumajärjestäjä, nettisivujen sisällöntuottaja ja mitä nyt vielä noitten lisäksi ehtii

Vapaa kuvaus:
“Kuulemani mukaan skenen tunnetuimman tukan omistaja, mulle se on vaan pehko, joka ei oo kuin ehkä kerran viikossa niin kuin sen haluisin olevan. Jos muut on truusubeja tai massuja, niin minä olen sitten vissiin siellä trueswitch -kerhossa ja vankasti.
Aika yleispervo. FetLifestä voi toki käydä vakoilemassa kuinka saamarin paljon niitä juttuja on mitkä mua kiinnostaa. Ei kait tuu tylsää ees sit vanhainkodissa, kun mieli on täysin turmeltu?”

Neksub
Syntymävuosi: 1999