Tapahtumat

Helsingin akateemiset kinkyt järjestää erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Toimintamme pohjautuu vahvasti opiskelijoiden lukukausirytmiin, mutta pyrimme järjestämään tapahtumia myös mm. kesäloma-aikaan. Suurin osa tapahtumistamme on suunnattu vain jäsenillemme, mutta järjestämme myös avoimia tapahtumia kaikille täysi-ikäisille.

Häkin tapahtumien ikäraja on 18 vuotta. Yhdistyksen jäsenillä on usein mahdollisuus ilmoittautua yhdistyksen tapahtumiin ennen muita.

Tapahtumissamme voi myös liittyä yhdistyksen jäseneksi, maksaa jäsenmaksun kuluvalle vuodelle sekä noutaa jäsenkorttinsa.

Ohessa tietoja suosituimmista tapahtumistamme:

Shibari-kurssit

Shibari-kursseilla harjoitellaan japanilaisten ja yhdysvaltalaisten köysisidontojen perusteita turvallisesti ja vaatteet päällä. Tervetulleita kursseille ovat kaikki köysistä kiinnostuneet, muutkin kuin Häkin jäsenet. Kursseilla on usein rento ja hyvä meininki.

Kurssit sopivat mainiosti niin vasta-alkajille kuin pidemmälle ehtineillekin. Yhdistyksellä on jonkin verran köysiä lainattavaksi, mutta suosittelemme ottamaan mahdollisuuksien mukaan omat köydet mukaan. Suositeltava vaatetus on joustavat ja mukavat vaatteet, myös juomapullo kannattaa ottaa mukaan.

Sitomista harjoitellaan pareittain. Treeniparin voi tuoda mukanaan tai kysyä jotakuta pariksi paikan päällä. Sitojan ja sidottavan vaihtaminen treenien aikana on mahdollista ja suotavaa, mutta myös ennakkoon valituissa rooleissa toimiminen on mahdollista.

Kursseja järjestetään keväisin ja syksyisin, ja ne kattavat lähes koko kevät- tai syyslukukauden. Kiinnostus Shibari-kurssejamme kohtaan kasvaa vuosi vuodelta, ja esim. syksyn 2017 kurssi myytiin loppuun alle vartissa. Liity siis jäseneksemme ja/tai info-listallemme saadaksesi tiedon seuraavan kurssin ilmoittautumisten ajankohdasta!

Työpajat

Työpajoissa syvennytään oppimaan uutta yhdestä aiheesta aina muutamaksi tunniksi kerrallaan. Aiheina voivat olla hypnoosi, piiskaaminen tai vaikka lateksivaatteiden valmistaminen. Työpajoja pyritään järjestämään jäsenistön mielenkiinnon mukaan, ja aihealueet vaihtuvat vuosittain. Työpajoja pyritään järjestämään pari kertaa syys- ja kevätlukukausien aikana.

Saunaillat

Häkki järjestää vuosittain perinteisen pikkujoulusaunan syyskokouksen yhteydessä, sekä mahdollisuuksien mukaan myös muita saunailtoja. Tule rentoutumaan ja tutustumaan uusiin tyyppeihin samanhenkisessä porukassa!

Mökkireissut (vain jäsenille)

Häkki järjestää kesäisin jäsenistölleen mökkireissuja, joissa on tarjolla hyvää seuraa, huonoa huumoria ja kaikenlaista hauskaa puuhasteltavaa.

Kertsi-illat (vain jäsenille)

Kertsi-iltoja järjestetään pari kertaa kuussa Helsingin ydinkeskustassa yliopiston tiloissa sijaitsevalla kerhohuoneellamme. Kerhohuoneemme takaa yksityisen ja rauhallisen ilmapiirin, ja sinne voi tulla hengailemaan ja rupattelemaan muiden samanhenkisten ihmisten seuraan. Joissain kertsi-illoissa on myös oma teemansa, jonka puitteissa järjestetään keskusteluryhmiä ja muuta ohjelmaa.

Baarimiitit (vain jäsenille)

Häkin jäsenet miittaavat kerran kuukaudessa aivan keskustakampuksen tuntumassa. Tule nauttimaan viihtyisästä tunnelmasta ja hyvästä keskustelusta kanssakinkyjen seurassa!

Bile-etkot (vain jäsenille)

Kiinnostaisiko kinkybileet, mutta yksin lähteminen ei houkuttele? Häkki järjestää pääkaupunkiseudun bileisiin yhteislähtöjä ja etkoja. Keskustelemme skenen käytännöistä, bile-etiketistä, dresscodesta, ynnä muista jäseniämme kiinnostavista aiheista. Lähde siis tutustumaan bileisiin tutulla porukalla muiden häkkiläisten kanssa!

Järjestämme myös:

  • Uusien illan aina syyslukukauden alussa
  • Osallistumme HYY:n avajaiskarnevaaleihin ja fuksiseikkailuun
  • Keskusteluiltoja
  • Leffailtoja
  • Ekskursioita
  • Ynnä muuta!

Puuttuuko toivomasi tapahtuma? Haluaisitko mukaan järjestämään Häkin tapahtumia? Ota yhteyttä Häkin hallitukseen ja esitä toiveesi! Pyrimme toteuttamaan erilaisia tapahtumia mahdollisuuksiemme mukaan.