Häkin jäsenmäärä kasvanut jo yli 550 jäseneen

Käynnistyvä syyslukukausi on perinteisesti vilkasta aikaa myös Häkin jäsenmäärän kannalta, ja viime vuosina jatkunut kiinnostus yhdistystämme kohtaan jatkuu ennallaan. Häkin jäsenmäärä on ylittänyt ensimmäistä kertaa sen historian aikana 550 jäsenen rajan, ja viimevuotinen noin 500 jäsenen ennätyksemme rikkoontui elokuussa.

Normaalioloissa järjestämme erilaisia tapaamisia, illanviettoja, juhlia, ja monia muita opiskelijajärjestöille tyypillisiä tapahtumia. Ennen kaikkea tarjoamme BDSM:stä ja fetisseistä kiinnostuneille hyväksyvän ja ymmärtävän ympäristön, jossa tavata muita aiheesta kiinnostuneita, keskustella aiheeseen liittyvistä kysymyksistä ja pitää hauskaa samanhenkisellä porukalla. Viitteitä paremmista ajoista on ollut hiljattain jo jonkin verran näkyvissä, ja seuraamme tilannetta toiveikkaina, valmiina järjestämään myös kasvokkain tapahtuvia tapahtumia heti tilanteen sen salliessa.

Häkki on Suomen suurin kinkyille suunnattu opiskelijayhdistys, jonka lisäksi olemme nousseet viime vuosien aikana yhdeksi Suomen suurimmista kinky-yhdistyksistä. Tavoitteenamme on seksuaalisen tasa-arvon edistäminen etenkin opiskelijoiden piirissä, ja koemme turvallisuuden edistämisen kinkyskenessä kunnia-asiaksemme. Koronavirustilanteen vuoksi toimintamme on keskittynyt viime aikoina vahvasti Discordiimme, joka on avoin vain jäsenillemme. Mikäli olet Häkin jäsen, muttet ole vielä Discordiin syystä tai toisesta liittynyt, suosittelemmekin lämpimästi mukaan loikkaamista ja muihin häkkiläisiin tutustumista!

Tämän hetkisistä jäsenistämme 67% on Helsingin yliopiston opiskelijoita ja 33% kannatusjäseniä. Valtaosa jäsenistämme asuu pääkaupunkiseudulla. Jäsenistämme 72% on ilmoittanut kotipaikkakunnakseen Helsingin, 8% Espoon, 7% Vantaan, ja 13% jonkun muun paikkakunnan. Suomea äidinkielenään puhuu 93% jäsenistämme, ja muita kieliä 7%.

Jos vasta törmäsit meihin, jää ihmeessä hetkeksi kotisivuillemme ja tutustu tarkemmin toimintaamme!

5

Jätä kommentti